去見工好似畀人侮辱咁

771 回覆
4552 Like 83 Dislike
你應該同佢講
有冇咁撚多萬一呀屌你
Fimmick 遭勒索軟件攻擊 麥當勞、保柏、 L’Oreal 等 3.5 萬會員私隱外洩
https://lih.kg/2745044
PUSH
樓主
你資料可能俾frimxxxxx 洩漏埋
報應!
見工鬧劇
一開始查家宅,差在未問埋叔伯兄弟做啲咩(唔肯定會唔會偷用呢啲資料做research,𥄫到以前嘅申請書,應該每個應徵者都有問,但問佢實話只作應聘用途)

之後發現我唔啱呢份工,準備轉身走人,佢竟然咬住唔放,留我喺度同佢傾偈,講埋啲看似大道理,實質上你阿媽係女人嘅嘢。不過亦都多得佢留我喺度傾偈,先發現原來有啲所謂「專業人士」講道理亦不過如此,泛泛而談,冇乜真係令我覺得驚艷嘅內容。個人觀感表面上講到為你好,但實質講出嚟嘅嘢只係喺度抨擊你嘅弱點,用踩低人哋黎抬高自己,再係入面獲得滿足感。

最後,原來佢一早請夠人。Ps.只係in pt

講緊你呀,杏林醫務嘅西醫
p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞