去見工好似畀人侮辱咁

771 回覆
4552 Like 83 Dislike
「唔應該有玻璃心」唔會justify呢啲難聽說話喎
千萬不要咁答,因為你根本唔想
比你有offer入到去都係等轉另一份
標準答案 送俾老細睇 今晚我OT
咪答唔撚睇 繼續做 做到改好為止 ,有幾難

番緊新工 個OM夜晚凌晨會打番黎交代d野點做,叫的地唔識做幾點都可以搵佢,夜媽媽佢係屋企sd email 打電話繼續做 聽朝繼續番工
滿分
你答唔到仲on9
試過見工
個hr拎住我張dse成績表問d星星有乜用
又係咁話咩dse無佢當年考al咁難
咩宜家d後生仔好易就入到u
乜9都唔識學人做hr
一定要求再度期
再問係咪有email black and white 先諗推演唱會

As you say 大改
先唔講錢 我都唔保證一個人一晚做得晒
Deadline搞唔掂點計先

冇email改完冇野還好
爆鑊個陣又係你食
old seafood 記得上次又係咁
比條友閪閪下我開始反反地佢白眼
好正
你講果啲先係實戰會做既野, in manager答呢啲非常好,但hr既話 佢根本唔知應該要咁做,可能答番黎生 D行野會安全啲
同埋樓主少工作經驗,可能難啲答到呢啲
答佢:柒頭先要服侍西客,勁人就會教到個客唔會臨急仲要改嘢
同佢講:屌你老母呀!!
跟住轉身 砰門
型到丫
睇完又有少少明白點解咁多高學歷去做aco
見過 出埋offer 我話你出手低不了
會鬧到個客唔改為止
證明權力使人仆街化

會搶住出黎justify埋人地啲仆街野
因為佢好撚得閒,
你上門去interview佢零成本有玩具玩。
串完你就走,撚狗咁撚你無手尾,浪費你來回車錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞