去見工好似畀人侮辱咁

771 回覆
4552 Like 83 Dislike
條友心理唔多平衝,睇佢份人平時一定冇乜朋友 出面啲一人一個閪男上司特色應該有佢份
哈哈
例牌
push
push
push
p
真係死曬狗

fimmick
間嘢好撚濕鳩
講明先 in都冇去in

打嚟問我幾時interview 講一大堆嘢 問佢可唔可以send email 嚟白紙黑字寫清楚幾點 地點
條友話公司冇宜種服務 你自己拎筆寫低啦
之後我扮會去in
到果日唔見我打嚟問 我就屌咗佢老母 cut線

利申 in programmer

講IT位 email都唔撚識send 就咪撚請 個HR仲要on99咁撚款
如果公司in你已經令你hard feel,果斷唔好accept offer
你往後都冇好日子過
照走
講真,臨交貨先改野,作為manager個管理上都有問題
聽日交即係好多野都定好晒,臨時改一係阿Ger無摸清個客要D咩野
一係就無理個客
咁急既情況阿Ger好心就推啦
interview 水平反映間公司值唔值得做
閪人做hr,好明顯請番on9閪
根本去到呢個位話走先啦,唔需要in
push
個人見工都比條team個阿姐踩佢話我成績都唔係好好啫,點解考到咁差 on99我都u grad仲問翻我dse
Quit啦,呢啲仆街係要踩低人哋抬高自己,實際上一無是處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞