[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
打去問Ou animation呢科
佢就話8月中先出reject letter
之前時間都仲有機會比interview
都唔知等到幾時? 又唔答出左味

你幾時報架?
我3月頭報左 5月12號出interview俾我
我報左photo -> adv design -> animation
佢淨係出photo interview俾我
OU班友手腳好慢

我都係3月尾報嫁

其他有關design既科都出曬interview同offer
但animation遲遲連消息都無
我係將animation放第一

你幾時報架?
我報左photo -> adv design -> animation
OU班友手腳好慢

我都係3月尾報嫁

其他有關design既科都出曬interview同offer

你預呢度有人要左cm / dm / im 然後放animation offer咪有你份in
佢留位費幾重皮 一個sem學費

你幾時報架?
OU班友手腳好慢

我都係3月尾報嫁

你預呢度有人要左cm / dm / im 然後放animation offer咪有你份in

但都未有消息話出左animation offer啵
我覺得佢未開始in人
打左電話又答我唔到
有無人知speed個applied and Media Art係讀啲咩
本身唔係讀media個邊既野會唔會收?

我都唔知但interview好似幾睇重portfo
In完即刻知結果有冇offer

絲打in左?咁你有無offer
同埋可唔可以講下會問啲咩問題

我紅巴
有offer 穩陣起見交左5000留位費
佢based on你portfo問架
不過我in果日同d frd都冇叫我地自我介紹
一來就問portfo,total In左10分鐘左右,再去一間特別室等結果,我得一半frd有offer,比想像中手緊

Thx 巴打
仲想問多句 巴打本身讀咩科

Creative media之類
有無人知speed個applied and Media Art係讀啲咩
本身唔係讀media個邊既野會唔會收?

我都唔知但interview好似幾睇重portfo
In完即刻知結果有冇offer

絲打in左?咁你有無offer
同埋可唔可以講下會問啲咩問題

我紅巴
有offer 穩陣起見交左5000留位費
佢based on你portfo問架
不過我in果日同d frd都冇叫我地自我介紹
一來就問portfo,total In左10分鐘左右,再去一間特別室等結果,我得一半frd有offer,比想像中手緊

我都有in
有offer但無交錢,諗諗下好似又貴又無乜用
cm offer god
City CM Offer God

你幾時報架?
OU班友手腳好慢

我都係3月尾報嫁

但都未有消息話出左animation offer啵
我覺得佢未開始in人
打左電話又答我唔到

我都報左ou animation 放左響第一 我一月尾報的!都係乜消息都無
CM OFFER GOD
本身讀interior 報左media
無media既portfolio可以點

CM.OFFER.GOD

Poly offer god
本身讀interior 報左media
無media既portfolio可以點

同你相反 本身讀digital design 報左interior
同問 無interior既portfolio可以點
照拎左graphic design d野去in interior design
City Cm Offer God
Cm offer god
CM offer god
cm offer god
City cm offer god
又到一星期一度既星期三 23:59
City肯出未
又到一星期一度既星期三 23:59

有edit制 完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞