[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
收到bsc , offer god !!!

我都收到了

3點41分收到
收到bsc offer啦
但如果我想做埋一年野 有約在身
係咪可以defer study左先

岩岩收工 打算聽日係office hour打去問問
但想收集下意見
聽講department d人聽電話nice過admission d人
Polyu n手飯god
派埋呢輪仲會唔會有
想問下城大如果我報多過一科
而收到一個offer (交埋留位費)
我仲有冇機會收到其他offer

有,而你可以選擇將筆錢transfer去新offer

有,而你可以選擇將筆錢transfer去新offer

好 謝謝你
派埋呢輪仲會唔會有

9月中 之前都有機會二手飯
Poly reg day 幾時
offer god
有冇人報lingu visual studies 想知下有冇消息
有無DM巴絲打開tg?
有冇人報lingu visual studies 想知下有冇消息

上星期interview 今朝收到offer了
有無巴絲知幾時會食到bu va n手
好想試下收offer既滋味。。

我應該最遲嗰班, 上年31/5.
上年10/6之前要交錢, 希望幫到你.

我應該最遲嗰班, 上年31/5.
上年10/6之前要交錢, 希望幫到你.

唔該曬
是咁的,我係英國諗住讀product design,揀咗University of Brighton, 見到佢啲設施好鬼掂,大家覺得呢間點 我見佢design喱科係全球嚟講都算幾好
是咁的,我係英國諗住讀product design,揀咗University of Brighton, 見到佢啲設施好鬼掂,大家覺得呢間點 我見佢design喱科係全球嚟講都算幾好

我諗你另外開知post問會好d
相信依到無乜巴打絲打會知

我諗你另外開個post問會好d
Year1 offer出左未

我諗你另外開知post問會好d

佢講野咁打手味濃...
N手飯
Year1 offer出左未

未收到 唔知出咗未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞