[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
灰,interview 時都有講有笑,欣賞有咁多作品。
呢兩年都好辛苦下估唔到offer god 唔眷戀我
Year1 有未
bacm是咪皮已收

M手飯
已知有人有DM CM offer 未放其中一個

想問下個group大概有幾多人係Ba cm

同問
其實多唔多入收到ba offer?
bacm是咪皮已收

M手飯

同問
其實多唔多人收到ba offer?
bacm是咪皮已收

M手飯

同問

聽過有巴打講佢地d同期 10個得2個入到bacm,反而new media收多d
bacm是咪皮已收

M手飯

同問

聽過有巴打講佢地d同期 10個得2個入到bacm,反而new media收多d

Ba 有4-5個啦係入面
Bsc 1個
Bas 就8-9個
收到poly cd offer

恭喜
終於出第二批~
多謝 offer god
突發收到dm offer

呢個時間收到?

呢個時間收到?

12:02收到
bacm是咪皮已收

M手飯

同問

Ba 有4-5個啦係入面
Bsc 1個
Bas 就8-9個

我已經無乜期望

呢個時間收到?

12:02收到

恭喜

恭喜 你year幾

恭喜 你year幾

year 3
求cm offer #adore
巴絲打們你地覺得我應該揀 CM BA 定 POLY DM?
個人鐘意拍片影相多...
已經比左DM留位費,
CM就未比(但留位費今日Dead)
求建議
BACM offer god
巴絲打們你地覺得我應該揀 CM BA 定 POLY DM?
個人鐘意拍片影相多...
已經比左DM留位費,
CM就未比(但留位費今日Dead)
求建議

可以搵我傾下 上面有tg
收到BSC!!!!!終於!!!!
Offer神原來無離棄我
恭喜曬 係時間要入GP
有offer既
可以搵我入cm tg gp
https://t.me/honleungch

睇下有無bsc bas 既人

前幾日都講左好多CM info 比GP 既人知
咁所以唔想miss 就快D入
收到bsc , offer god !!!
收到bsc , offer god !!!

我都收到了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞