[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
CM offer god
幫我男友求cm offer god
日日都瘋狂check email 提心吊膽
聽日打電話問BAS出未
CM God
聽日打電話問BAS出未

等你消息
Year1出左未
BACM OFFER GOD
CM OFFER GOD
Year 1出未
咁多人報year 1?
等陣番poly reg day
有中文系收了
雖然係city
有中文系收了
雖然係city

錯post 自膠
打左上去 個哥哥冇答我 叫我耐心等一等 即係點
打左上去 個哥哥冇答我 叫我耐心等一等 即係點

點會答 佢地都唔清楚架
到九月頭之前都會派offer
佢地實答你未派哂
其實first round係咪派晒架
Cm offer god
CM OFFER GOD
仲有冇希望
等到9號都冇就死心做野算
今日打左去CM個Office問, 問佢BAS派左未同埋其他offer係咪派哂, 正係答我有就有冇就冇, 再唔係就話進行中, 係咁耍太極
今日打左去CM個Office問, 問佢BAS派左未同埋其他offer係咪派哂, 正係答我有就有冇就冇, 再唔係就話進行中, 係咁耍太極

我問到佢差d幫我check係咪喺waiting list 到,最後個同事就講,offer list 比哂admo 搞梗,admo會慢慢派
有無im dm嘅人會reg hall

我問到佢差d幫我check係咪喺waiting list 到,最後個同事就講,offer list 比哂admo 搞梗,admo會慢慢派

好吊癮...
我淨係報左ba咋...俾個機會呀
唉, 當佢冇先
咁搞法真係遲早會有抑鬱症

Bas應該未派 依到咁多人都無人講過收到bas
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞