[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
City CM仲會唔會出

Push
有無人知poly幾時會有admission day/ oday 去睇hall booth d野?
同埋幾時可以reg hall

8月頭左右掛,今年poly su 摺燃左
City CM仲會唔會出

Push

會 CM好多N手飯
啲人收到poly bu offer就會reject
試過有fd 8月先收到CM offer
係咪,依家poly IM 冇offer 就冇機會

我都等緊 waiting list根本假希望

都唔見有人話有n手飯 可能已經reg哂

其實未到開學 都係有機會嘅

IM難講啲喎 通常IM都係水泡科
non-ju入唔到CD AD個堆去哂IM
通常poly都係一次過出哂offer 好少有雞執
幫朋友問, 如果想升city creative media
讀poly hd multimedia design and technology好定cccu creative media?

兩個都ok 睇你自己鐘意邊個科程多啲
mm第一年會教basic design野之後咩都要試下
第二年就分4個stream cd / animation / video / im 再教深入啲既野
以前CM好鐘意收mm人 係依家收返多啲親生仔姐
利申 mm升poly grad 有CM offer但reject左
好想要cm offer
想問一問如果我城大8月註冊咗入學
之後仲有冇機會收到其他城大嘅offer㗎?
想問一問如果我城大8月註冊咗入學
之後仲有冇機會收到其他城大嘅offer㗎?

聖誕先派offer比你好無
有無巴絲知幾時會食到bu va n手
好想試下收offer既滋味。。

我應該最遲嗰班, 上年31/5.
上年10/6之前要交錢, 希望幫到你.

唔該曬

有朋友報埋PolySD, 最近收到Poly Offer 而放棄咗BU,
應該唔止佢一個係咁, 所以會放翻啲出嚟.
希望有你好消息.

收到poly放棄左bu offer
接實啦大家

巴打yr3 ?
有無人有bu va消息

好多人收到poly offer之後都唔要㗎, 未到reg day都唔好死心.

Bu Reg day係幾時?

8月9-10

收到Ou animation offer

恭喜巴打 有緣學校見

恭喜巴打 有緣學校見

恭喜巴打 有緣學校見

巴打yr幾?

恭喜巴打 有緣學校見

巴打yr幾?

Year2

恭喜巴打 有緣學校見

巴打yr幾?

Year2

有冇話交學費幾時截止?
我應該...下世做同學啦

恭喜巴打 有緣學校見

巴打yr幾?

Year2

有冇話交學費幾時截止?

今個月27號就截啦
但之前我問佢 佢又話到八月中先出offer

恭喜巴打 有緣學校見

巴打yr幾?

Year2

有冇話交學費幾時截止?

今個月27號就截啦

巴打你in 完幾耐出offer?

恭喜巴打 有緣學校見

巴打yr幾?

Year2

有冇話交學費幾時截止?

今個月27號就截啦

多謝你先

恭喜巴打 有緣學校見

巴打yr幾?

Year2

有冇話交學費幾時截止?

今個月27號就截啦

巴打你in 完幾耐出offer?

1個星期
想請問city reg day係幾時…
想請問city reg day係幾時…

我係5號,好似有d巴打4號
有無人有bu va消息

好多人收到poly offer之後都唔要㗎, 未到reg day都唔好死心.

Bu Reg day係幾時?

8月9-10

巴打大概gpa幾多 想知8月中會派到咩位
Eduhk cac va

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞