[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike

我係

我係

你收到poly offer
dm 要過3先入到
如果2.9幾有冇機

同問

我係

屌你 我咪你估中個個
CM offer god

我係

屌你 我咪你估中個個

我係

屌你 我咪你估中個個

笑死我 你話你係咪戇鳩鳩
有offer dm上年分左幾批出
offer dm上年分左幾批出

未必 聽過有個fd講 佢個fd gpa唔過3 入左poly adv year1
其實poly睇既都係portfolio 同 interview表現比較多

利申:GPA 過3 有poly offer
有無人收到風 cm最快幾時出offer?

我2.9X

未必 聽過有個fd講 佢個fd gpa唔過3 入左poly adv year1
其實poly睇既都係portfolio 同 interview表現比較多

睇佢有幾想要你 識人2.6都有offer

上星期收到offer?
有無人知IM係一次過出哂定分批出offer?
恭喜曬有份搵我問我野 之後有offer既你地
希望cm出左offer 會有更多人有啦

真係老懷安慰
Dm會再派offer?定係n手飯?
唉我去交thei 留位費5000
Ou animation又咩消息都無

真係老懷安慰

有無人知dm conditional offer個gpa過3.0係指
cgpa 定 最尾個sem嘅gpa?

真係老懷安慰

師兄
City U Creative Media OFFER GOD 求求你

真係老懷安慰

師兄

你又係邊個

真係老懷安慰

師兄

你又係邊個

白色頭
無dm offer表示灰過馬明

CM

真係老懷安慰

師兄

你又係邊個

白色頭
無dm offer表示灰過馬明

CM

等cm 啦
有無人知IM係一次過出哂定分批出offer?

同問 想知佢仲會唔會有第二輪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞