[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
想問有offer 入左group 的朋友 有bsc 跟 bas offer 的嗎??

未有住
想問有offer 入左group 的朋友 有bsc 跟 bas offer 的嗎??

未有住

有可能真係未派bas

未有住

有可能真係未派bas

點解會咁遲先派架

未有住

有可能真係未派bas

點解會咁遲先派架

想問下等緊offer既大家係咪都係將BAS擺左係first choice?
Offer god
呢個禮拜都無派offer?
大家如果無offer打算點?

唉,記得有Ching 講過話6月頭至中派offer,都就嚟六月中,睇嚟我都係無咩機會有

打算做一世ive仔, 俾正牌degree 仔屌打, 黎啦, 好似港大d 大學生咁拎條jer大力力fap落我塊面度啦

City Bsccm 一次派曬offer?冇第二輪?
其實往年係一日派哂 定係都係分幾日派

聽講係一日派哂

岩岩個tutor都咁同我講
Offer god
有offer既
可以搵我入cm tg gp
https://t.me/honleungch

睇下有無bsc bas 既人

聽講係一日派哂

但今年成個post竟然無見到有人話收到bas

Bsc ba都有人

聽講係一日派哂

上年ba 同bas都唔同日派啦
cm offer god,俾個機會俾我男友啦 唉
到底Ba仲有冇得派架
BA offer god
到底Ba仲有冇得派架

唉我屌
有冇ive仔有offer啦……?
唉 求offer
今年係咁遲定真係派晒
今年係咁遲定真係派晒

應該派哂啦,睇返前兩年d高登post都無咁遲派
今年係咁遲定真係派晒

應該派哂啦,睇返前兩年d高登post都無咁遲派

Bsc bas係咪仲未派?
雖然遲左好多
不過我想知我今年bu asso gpa可唔可以下年用
雖然遲左好多
不過我想知我今年bu asso gpa可唔可以下年用

總之gap year 都會照睇你gpa
但收你會出direct offer
而唔係conditional offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞