[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
Bacm
offer god求你俾offer俾我男友
cm offer god
offer god 求求你
CM OFFER GOD
有無im dm嘅人會reg hall

IM 會reg... 希望唔係reg到新hall
大家個status係咪仲係Under review緊?

係, 睇怕... 氣數已盡
聽日就過左一個禮拜了

日日睇都係under review,等到好灰

唉, 我屋企人一直以黎係咁覺得我廢又冇用 我真係等緊呢個offer 黎証明自己其實仲有一絲價值... 鬥左咁耐... 攰啦... offer god please

唉, 我屋企人一直以黎係咁覺得我廢又冇用 我真係等緊呢個offer 黎証明自己其實仲有一絲價值... 鬥左咁耐... 攰啦... offer god please

我都係等緊個offer證明自己。。
btw 有冇人知其實city係日日都派緊offer 定隔幾日隔幾日咁派
話唔定其實係一星期派一次 黎緊星期五會派呢

我都係等緊個offer證明自己。。
btw 有冇人知其實city係日日都派緊offer 定隔幾日隔幾日咁派
話唔定其實係一星期派一次 黎緊星期五會派呢

我都想知啊,加上好似今年少咗人講有offer
都唔知係唔係日日派,等得好辛苦啊。
office嗰邊又好似成日帶人遊花園咁
Offer god我求求你
cm offer god,再一次懇求俾我男友offer...
Offer god
希望你可以比我完成到我既心願
有無人其實收左bas offer啦? 講聲等我地知
最驚自已等咁耐原來得舊桔 我唔想做傻仔
最驚自已等咁耐原來得舊桔 我唔想做傻仔

不要再說鳥
offer god 俾次機會好唔好
CM Offer God
與其係度等offer
不如抽時間去唔同院校睇grad show 啦
OFFER GOD
其實往年係一日派哂 定係都係分幾日派
其實往年係一日派哂 定係都係分幾日派

聽講係一日派哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞