[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
好撚絕望

仲有N手飯啊

第二輪都未收到,應該都收得皮
有無人報左ou animation 但乜消息都無的?

乜9都無, 好似比人昆錢, 睇黎要報海關
好撚絕望

仲有N手飯啊

第二輪都未收到,應該都收得皮

有巴打都係上年7月頭先有

我都咩消息都無
每個星期四都要灰一次
Year1 n手飯機會係咪好微
Year1 n手飯機會係咪好微

我都咩消息都無

我打去問話比佢reject左 唔知點解

乜9都無, 好似比人昆錢, 睇黎要報海關

我以為淨係得我一個乜差都無
有無巴絲知幾時會食到bu va n手
好想試下收offer既滋味。。

我應該最遲嗰班, 上年31/5.
上年10/6之前要交錢, 希望幫到你.

唔該曬

有朋友報埋PolySD, 最近收到Poly Offer 而放棄咗BU,
應該唔止佢一個係咁, 所以會放翻啲出嚟.
希望有你好消息.
asso學生等於垃圾?
https://lihkg.com/thread/293630/page/1?ref=ios

有堆asshole仔喺呢個po度比純正大學生圍剿緊
作為asshole仔嘅你仲唔快啲過去增援?
4:01分收到bacm offer
多謝offer god
我想喊

唔該曬

有朋友報埋PolySD, 最近收到Poly Offer 而放棄咗BU,
希望有你好消息.

多謝你
冇希望了
reg哂poly,city 先比ba offer我
anyway 佢係寄信黎

收到信之前有無email/sms 通知
reg哂poly,city 先比ba offer我

巴打會揀邊個

收到信之前有無email/sms 通知

無呀 大家可以留意下信箱

唔該曬

希望有你好消息.

收到poly放棄左bu offer
接實啦大家
offer god
想要scm offer
冇人放poly offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞