[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
CM offer god
cm offer god
cm offer god
City CM offer god
CD CM OFFER GOD
有無巴絲知如果有im offer但又想等cm
咁要最遲幾時accept同交學費?
City Cm Offer God
Dm會再派offer?定係n手飯?
唉我去交thei 留位費5000
Ou animation又咩消息都無

除非有人reject offer , 8月都可能有機收到dm offer
poly edit制係咪係個名隔離個個

edit掣點check?
login --》application no.
print friendly同一行嘅右邊,本應有個edit掣,但有啲人冇咗。
poly edit制係咪係個名隔離個個

edit掣點check?
login --》application no.
print friendly同一行嘅右邊,本應有個edit掣,但有啲人冇咗。

冇左就有offer?
打去問Ou animation呢科
佢就話8月中先出reject letter
之前時間都仲有機會比interview
都唔知等到幾時? 又唔答出左味

你幾時報架?
我3月頭報左 5月12號出interview俾我
我報左photo -> adv design -> animation
佢淨係出photo interview俾我
OU班友手腳好慢
Cm 5月尾6月中出offer?

即係又要等多一個月

即係又要等多一個月

差唔多啦 因為岩先完sem. 就放gpa
有無人知speed個applied and Media Art係讀啲咩
本身唔係讀media個邊既野會唔會收?
有無人知speed個applied and Media Art係讀啲咩

我都唔知但interview好似幾睇重portfo
In完即刻知結果有冇offer

絲打in左?咁你有無offer
同埋可唔可以講下會問啲咩問題

我紅巴
有offer 穩陣起見交左5000留位費
佢based on你portfo問架
不過我in果日同d frd都冇叫我地自我介紹
一來就問portfo,total In左10分鐘左右,再去一間特別室等結果,我得一半frd有offer,比想像中手緊

我紅巴
有offer 穩陣起見交左5000留位費
佢based on你portfo問架
不過我in果日同d frd都冇叫我地自我介紹
一來就問portfo,total In左10分鐘左右,再去一間特別室等結果,我得一半frd有offer,比想像中手緊

Thx 巴打
仲想問多句 巴打本身讀咩科
打去問Ou animation呢科
佢就話8月中先出reject letter
之前時間都仲有機會比interview
都唔知等到幾時? 又唔答出左味

你幾時報架?
我3月頭報左 5月12號出interview俾我
我報左photo -> adv design -> animation
佢淨係出photo interview俾我
OU班友手腳好慢

我都係3月尾報嫁
Dm會再派offer?定係n手飯?
唉我去交thei 留位費5000
Ou animation又咩消息都無

除非有人reject offer , 8月都可能有機收到dm offer

Dm 之前面完 以家轉埋做not successful
連假希望都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞