[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 3

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
頭先打左電話去問,office啲人話yr1同yr3都未出哂,會陸續出,而且佢都話啲位未滿,仲有機會。

status 方面office話會有三種,一種係under review
, 一種係waiting list, 一種係not success。

我仲係under review 緊,大家加油

咁佢有冇話到BAS出左未啊?

我唔清楚啊sorry,因為我淨係問佢yr1同yr3係咪未出哂offer,佢就答我仲有位,未派完

唔緊要絲打 希望下星期我地都可以收到OFFER
頭先打左電話去問,office啲人話yr1同yr3都未出哂,會陸續出,而且佢都話啲位未滿,仲有機會。

status 方面office話會有三種,一種係under review
, 一種係waiting list, 一種係not success。

一日under view 一日都無事
最近收到scholarship , 希望可以收埋offer
最近收到scholarship , 希望可以收埋offer

其實果邊會唔會知你有scholarship
CM Offer God

絲打有無問佢咩科 佢意思係3科都未出曬?

絲打有無問佢咩科 佢意思係3科都未出曬?

無問咩科⋯因爲我係報year1 緊張得濟無問year3果兩科出哂未 淨係知yr1 同 yr3 係一定未出哂,仲有位淨

大家好奇的話可以打去office問下啲姐姐,佢地都好好人同好好語氣咁答
CM offer god
Cm bas offer god
CM BSc offer god
BACM offer god plz
Tmr應該又要派offer了
Cm offer god
有offer要我點都得
Bacm offer god
BACM OFFER GOD
cm offer god
Cm BA offer god
Offer god cm offer god
CM offer god
cm offer god
bas出未
BAS我求你快啲出啦
bas出未

應該未 大家都無反應
Cm offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞