[KPOP] K-POP 2021 討論區(17)

1001 回覆
15 Like 33 Dislike
個製作組係咪生活喺平衡時空啊
定係冇咗naver實時綠色窗就唔睇新聞
連眾多廣告商都濕腳走場嘅情況底下 竟然想以一敵百?? 搏有反轉呀? 作劇本作到個腦都燒狗埋
secret garden
Yes 最match
留名睇部戲仆直仲幫佢口話佢性格隨和 會照顧別人
係呀 出道咁多年 有三四年係完全冇活動
唔係講笑個首歌出完之後,我以為佢哋會好似宇宙少女咁永遠卡在霉與紅之間

Non stop聽咗太多次喇,我已經聽到覺得好聽
核突瀝血?
Nonstop先係大眾口味上位
成首歌係match哂經典kpop嘅元素
就算好鍾意仙女style
無可奈何呢隻元氣風比較受大眾歡迎
불꽃놀이最襟聽
有啲歌要連住舞台睇先可以一直聽落去
算唔算細團常態
咁都唔解散先好野
我覺得nonstop係食正queendom後個水姐
想佢地出返secret garden/ closer 個類歌
咁多首主打 最唔識欣賞就係Nonstop
Ching有冇聽過Colouring book
聽完會覺得Nonstop唔係咁差啫
唔係講笑個首歌出完之後,我以為佢哋會好似宇宙少女咁永遠卡在霉與紅之間

Non stop聽咗太多次喇,我已經聽到覺得好聽

好認同嗰陣心諗唔好玩啦出啲咁嘅歌
未拎過一位既團三四年冇活動仲唔散已經係奇蹟
岩岩聽完 可能冇期望 所以冇想像咁難聽
WJSN首Happy好似強勁啲
但係睇miss back主要講係anti
話佢哋fans強姦咗b1a4 fans
韓國就快可以同大陸比較地獄鬼國
Happy好似話喺韓國吸左好多男fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞