[KPOP] K-POP 2021 討論區(17)

1001 回覆
15 Like 33 Dislike
係笑得幾好睇
不要哭 旴旴呵返。。I’m so sorly...
終於追晒
細眼換大眼 又可以見到堂哥水汪汪既眼睛
冇聽過鬼鬼有
不過呢個係kpop討論區,唔講太多台灣野費時off topic
Cube演員部 cube唯一希望
佢做深情角色真係幾正
順住個勢上節目
做第2個EXID

加油
【新聞】組合April成員睿娜即將上映8K音樂劇電影《K School》製作組表示:“不會有她的下車”。

《K-School》製作組5日表示:“睿娜將不下車出演《K-School》。”製作組表示:“最近接到了圍繞April的爭議。睿娜和之前在拍攝現場的樣子有很多不同 的故事”,“我認為April的事態只是小小的摩擦。只要互相配合就可以了。他還說:“從去年6月決定出演的時候開始就一直在看睿娜,睿娜以隨和的性格與出演者及工作人員們很配合。 一直會先照顧別人的演員”,“電影正在按計劃上映”。

K School 男女主角為宇宙少女多願,April睿娜,男團GreatGuys的Baekgyeol和Uiyeon

哇...
支持企硬
肯定會比人抵制
「我認為April的事態只是小小的摩擦」

成套嘢唔使演了
其他演員:屌你老母累鳩埋我
DSP前員工d frd黎 唔講都無事 講完等於自殺

有機會過IU同PAK

音銀都有機會
士但啦都冇人睇
將隊內欺凌美化做小小磨擦今次真係玩撚完
唔怪得徐穗珍唔駛走啦
我覺得係

男人老狗邊會無啦啦show個pat pat床照比人睇
我覺得係

男人老狗邊會無啦啦show個pat pat床照比人睇

想知邊個幫佢影pat pat床照多D
Music bank 同 show music core 聽講好似就嚟改規則話出歌兩個月先至會入佢哋榜
好似因為防彈首dynamite 就嚟攞成一年一位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞