[KPOP] K-POP 2021 討論區(17)

1001 回覆
15 Like 33 Dislike
想佢地出返secret garden/ closer 個類歌
咁多首主打 最唔識欣賞就係Nonstop
好撚無恥
佢唔下車唔止連累成部戲 分分鐘連累埋啲藝人被人屌
欺凌到自殺咁都叫小小摩擦
唔通真係食飽飯冇屎屙搵啲過期食物嚟玩吓咩
我覺得The fifth season最有仙氣
未必好多人知佢地乜水,簡單介紹下佢地背景
Apink (唔駛介紹), Dal Shabet (名作曲家E-Tribe旗下女團,Dreamcatcher師姐), 5dolls (T-ara師妹,有成員係柳氏姐妹花之一)
B1A4 (2020大勢女團Oh My Girl師兄), Block B(Zico,P.O隊組合,Kingdom 3Z之一ATEEZ師兄), Boyfriend(Starship第一隊男團,Sistar師弟)
嗰啲堅持唔退團/落車既人
真係拖累所有人
可能掛,似鍾意Hot Body 類型
仲有個再厚面皮啲
嗰個樸慧秀 出都冇出過聲淨係公司del留言
我老了,唔使你介紹都認識
Dal Shabet係咪比b1a4 fans搞死咗
點講會比較好
好襯?好正?
Tara都逆襲就好
你問B1A4 fans會清楚啲
ok
食?我平時同朋友都係講「好食某某cp」
雖然聽落有啲恐怖搞笑
因為琴日April 冇新料
dispatch幫佢出完澄清之後啲受害人好似又出返嚟繼續堅持話嗰日佢都喺KTV
我見佢喺韓網繼續被人屌到仆街 話佢係佢哋見過最識言論控制嘅藝人
平心而論 佢短頭髮個樣真係
Ching有冇聽過Colouring book
聽完會覺得Nonstop唔係咁差啫
唔係棒唔起咩
我會用好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞