[KPOP] K-POP 2021 討論區(17)

1001 回覆
15 Like 33 Dislike
金志洙入伍了
出事就入伍,南韓南藝人必備技能
希望下星期打歌開咪,再爆多次
睇維基而家4位成員16年入,5年先有2隻迷你專輯???
等睇韓網狙擊到成個劇組玩完
垃圾
澤演真男人 為左當兵放棄埋美國國籍好癲
佢好似仲要有個英文試滿分
【YTN獨家】[承認校園暴力的演員志洙將於10月入伍]據YTN獨家報道,演員志洙將於今年10月中旬履行兵役義務。他在結束為期4周的基礎軍事訓練後,將作為社會服務要員進行代替服役。他曾於2016年因急性骨髓炎接受手術。據悉,志洙的兵役令是在學校暴力爭議爆發之前--去年12月下達的。 ​​​
「嘔心」都係大陸用語,香港係用「核突」。
我有個好跳脫嘅諗法,睇落似stray kids成團isolate佢....
元虎其實係咪Gay
話曬韓國出櫃絕對唔容易
韓國人反LGBT係好痴線
我覺得係

男人老狗邊會無啦啦show個pat pat床照比人睇

記得佢未退團之前試過用波霸遊戲角色做手機lock screen俾fans鬧
唔會係啦, 可能知道自己有市場先扮基
中輸都唔止呢個數
Agger 其實都係做緊佢想做嘅嘢啫

咁佢自己操咁大隻都係個人喜好啫
又唔係啲咩爭議或者害到人

其實咁嘅成績對佢地黎講已經好唔錯
但重點都係公司把唔把握到今次,今年內cb多1-2次捧紅到佢地
終於追完post
【YTN獨家】[承認校園暴力的演員志洙將於10月入伍]據YTN獨家報道,演員志洙將於今年10月中旬履行兵役義務。他在結束為期4周的基礎軍事訓練後,將作為社會服務要員進行代替服役。他曾於2016年因急性骨髓炎接受手術。據悉,志洙的兵役令是在學校暴力爭議爆發之前--去年12月下達的。 ​​​

屌!咁即係唔駛真係當兵啦!
一直覺得不如勇敢兄弟專心寫歌,明明寫咁自己旗下藝人嘅歌咁好聽,霉到冇人欣賞
佢93應該都差唔多?出事幾日就收到通知應該冇咩可能應該事先申請咗無公佈
回顧左一下april早期嘅mv
trinkle bell娜恩真係麻麻地 少樣衰
佢英文好fluent
好似話舊年12月已經收到 延遲左
會唔會係佢自己想成為波霸
我都係...我重係10年前已經開始聽
咁多年啲隊員得返4個 終於紅得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞