[KPOP] K-POP 2021 討論區(17)

1001 回覆
15 Like 33 Dislike
感覺穗珍「敵不動我不動」
娜恩未話退 佢都唔會退
一路話想搵當事人出黎傾
有咩好傾,想搵律師恐嚇受害者?
定出錢叫佢地收聲就算
仆街 諗諗下唔知同佢合作既女演員有冇比佢抽過水
所以順序應該係采媛-玹珠-rachel
娜恩洗咩退
成團得新人冇bully
跟本就全團冇得翻生啦(除左新人)
佢被人bully前係chaewon
但係佢退出之後 應該係車公同rachel啦
李娜恩同真率兩個閪人應該唔會yena同李娜恩又幾熟
唔接受退團以外既選擇啊
諗住潛一排當無事發生過啊?
等睇追擊到退團為止
成班八婆

屌你老母

欺凌者仆街死
我地想解決架,係你地班受害人唔想咋
可能仲同當事人傾緊數
其實係 翻生?april真係諗都唔洗諗(除咗新人)
April今之真係爆紅
以前淨係叫得出李娜恩個名
依家全隊個樣同名都認到
佢都冇心傾
叫人去cube自己就唔出現
好彩當事人唔係傻 帶埋律師去
唔係cube一定又恐嚇人地女仔
@小方玩墨水:又一個帶薪休假

@薩摩耶的毛貓茂:泫雅那麼多年付出,一腳踢出去。這次只是中斷,難以想像
CUBE管理層有黑社會背景
用哂黑白兩個門路解決件事都有機會
@漂亮虎咚咚

【N】 學校暴力相關新聞:
樸慧秀主演的電視劇KBS《Dear.M》首播無期限推遲。
金志洙主演的電視劇KBS《月升之江》劇組決定讓志洙下車,劇組現在正在尋找代替志洙的演員。志洙的出演份量、後任演員的登場時間等細節還未確定。
韓國各OTT平台開始刪除金志洙相關作品。 Wavve下架了《月升之江》和《憤怒的媽媽》,Naver tv和YouTube下架了《月升之江》,TVing下架了《壞傢伙們2》。
April今真係爆紅
以前淨係叫得出李娜恩個名
依家全隊個樣同名都認到
佢無耐之前同林秀香有拍一套,好似仲係男一黎
因為音中開混響開得好勁
累埋Angry Mom
志洙喺呢套劇都係有反派嘅打手,一開頭就打傷女主角個女
係之後鍾意咗女主角,先改邪歸正
【theqoo】學暴爭議似乎沒起到影響的金東希
代言廣告合作等相關都沒撤下
下一步作品是電影《你和我的季節》和《幽靈》
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞