[KPOP] K-POP 2021 討論區(17)

1001 回覆
15 Like 33 Dislike
最冇必要就係電視劇
旴旴留名
應該好多人搵唔到呢個post
22個鐘左右
lm
金志洙以前嘅採訪笑到仆街

金志洙說自己的魅力點是純粹。他說:「看我演繹過的角色,大部分都是單純的人物。周圍的人也說我單純。大概是因為我不會去算計或者衡量,坦率地依著我的感覺走,所以才能如此吧。並且我很會對哥哥們撒嬌。雖然身材高大,長得也有男人味,但是相反卻愛撒嬌,好像是那樣」,他有點不好意思地笑了起來。

記者問道,"你的個子很高呢,在學校時候的排位序號是幾號?"

金志洙回答道,"首先,我的身高是186cm。從小的時候,我的個子就非常高,因為我的母親也屬於個子比較高的。所以從小的時候,學校排位序號也經常是最後面的序號。小學的時候,因為我很壯、個子又高,曾經受到過戲弄。從中學的時候,我才覺得個子高是一種好事。"

他回憶起了學生時代,"我喜歡與朋友們一起玩,我的朋友有很多,也有很多愛開玩笑的朋友。小學的時候,因為我是體育部的,我認為男人之間的義氣、友情非常重要。但是我也只和男生那樣子玩。"
Lm
CUBE想用時間沖淡一切應該唔會work
>也有很多愛開玩笑的朋友
但是我也只和男生那樣子玩。

玩顏射玩逼人打飛機
佢好單純
其實一直唔明李娜恩靚係邊 個鼻怪撚到…
次次睇到都覺得好唔順眼
lm
從中學的時候,我才覺得個子高是一種好事
自從bully101開播之後
每日都要花好多時間追post
지마 지지마 Bully하지마
韓國人睇得起既idol 根本得iu BTS GD 同以前d1代團(好多轉曬型做演員/綜藝)
Gd依架都唔係啦咁多醜聞 不嬲名人界最睇得起係財閥 運動員 演員 歌手 之後先到idol and搞笑藝人政治人物就冇得講睇唔睇得起 不過明明韓國政治參與度咁高 點解會令班海外fans有錯覺覺得明星掩蓋到政壇醜聞
咁唔可以咁快下定論住
bb都唔係第一次瀨嘢但隔一排岀番歌又可以起番身
都要睇下佢地再cb 會點
Bb第一次瀨野同第二次小巫見大巫啦 佢出歌成績好唔好都唔影響韓國人嘅睇法 mc 夢夠成績幾好 啲評價咪一樣咁差

唔只睇成績既主要係睇下外界既反應
同埋國民度都唔係單睇有幾正面形象
本身bb登頂前係呢方面一向都無咩
其實好典型整出黎既樣,一d性格都無
徐朱玄絲你真係才女黎 狙擊蝦乾屢創佳作 而家連BULLY101主題曲都撈埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞