[KPOP] K-POP 2021 討論區(17)

1001 回覆
15 Like 33 Dislike

上年雖然只係cb左一次 但叫做好好運個餘溫都燒咗成年 令到成員都各自多咗好多綜藝同拍畫報 都叫另一方向上有發展嘅
耐就耐咗啲 但細公司無乜錢做到嘅野有限
寧願耐少少多啲budget做到高質啲仲好
【theqoo】AOA事件時期和最近都發表意味深長的文章的前MOMOLAND妍雨
*P1.2是AOA珉娥事件發生時上傳到官咖的文章
*P3是2天前本人的ins story
【nate】熱帖:April孤立者只有她想逃脫..

1、最開始討厭並主導折磨玹珠的人是April前成員全昭珉(現KARD成員、YouTuber活動中)
2、金採媛為了擺脫束縛、和全昭珉變親近而挑撥玹珠(傳達玹珠沒有說過的話)
3、全昭珉退出April以後,李娜恩、李真率成為霸凌主導者
4、因為公司、經紀人、April成員(除去尹彩暻、Rachel以外)都縱容以及無視隊內霸凌,李玹珠不得已離開Ap
咁短時間都出喊唔到黎
倒不如趁空白期入去
博退伍有機會再翻身
Rose 首gone mv同主打一齊出?
圖呢
嘔心係書面語
唔識字就讀多啲書口廿
唔算樣衰既 唔起眼姐 仲有人墊底
話說dream candy啲衫低能 又著到個個都好矮
好犀利 支持佢地 上年朴春帶住eunji成年 兒家可以出多啲黎了
嘔心係醫學用唔喎,作嘔嘅名詞
紅左俾人見你hey0完人仲咁風光咪爆你大鑊
最嘔心 80者用單純、純粹、最真實一面形容自己
「嘔心」都係大陸用語,香港係用「核突」。
嘔心係醫學用喎,作嘔嘅名詞
Ok, thanks!
Ok, thanks!
其實我覺得呢首好loop d
10月先入
有排啦
應該創造到幾乎不能破既出道後最長日子奪冠紀錄
Brave Girls 11年出道,講緊都10年前
如果只計新成員都有4年,都係女團紀錄
11年出道
希望佢哋公司可以係今年出多幾首好聽嘅歌俾佢地
佢哋都就30歲 趁E個時候搵多啲錢
同期女團有Apink,Dal Shabet,5dolls
男團有B1A4,Block B,Boyfriend
投票要贏男團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞