[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
你理性咪係睇呢個世界正規咁行咪咁行得過且過柒下柒下咁樣一世咪算囉,唔會諗下原來有d野可以突破下,跟撚晒人哋條路走你係咪某堆香港人黎架

突破,
咁你諗到點樣突破未?

快d講黎聽下啦,啊高質討論會員
找數真漢子 你幾時找數
撈埋咪突破囉弱鳩智,你個豬腦諗唔到果d呀柒下柒下咁 你都係無得救架喇你死番佢你老婆個閪度打飛機啦
其實時差已經好大問題
本身美國已經利好西岸球隊啦
大把人住SF LA 近海 舒服
我去美國exchange 果陣
東岸成四點五點就開波 搵鬼睇咩

就算我住中間洲份 eg.芝加哥 miami
我都寧願睇西岸波
唔講其他 香港睇西岸波時間比較好 有時東岸波凌晨三點開波 閪波閪時間
自己唔夠講柒咗就人身攻擊,同公園啲阿伯一樣
要突破呀
佢就係公園啲呀伯
點樣撈埋啊?

時差問題、地理問題、BRI繼而影響埋NBA CAP同球員人工問題、當場球迷問題、美國傳統文化問題、主客場問題、周邊商業問題

依加就係為左一時嘅西強東弱同埋你希望刺激d而無視哂上面所有問題?

你又要扮叻學人高質討論

但丁點反駁都做唔到
點搞啊,高登都未必岩你喎
唔岩試下去香討?
我同你岩岩相反,好多時我好早就要出街,7-8點開波果埋東岸波我先有時間睇
岩呀 根本你連viutv 播波 大部份都係西岸啦
播東岸最遲已經係八點波
東岸球隊會話咁即係送錢比西岸? 唔公平
我騎4連勝
你理性咪係睇呢個世界正規咁行咪咁行得過且過柒下柒下咁樣一世咪算囉,唔會諗下原來有d野可以突破下,跟撚晒人哋條路走你係咪某堆香港人黎架

突破,
咁你諗到點樣突破未?

快d講黎聽下啦,啊高質討論會員
撈埋咪突破囉弱鳩智,你個豬腦諗唔到果d呀柒下柒下咁 你都係無得救架喇你死番佢你老婆個閪度打飛機啦
點樣撈埋啊?

時差問題、地理問題、BRI繼而影響埋NBA CAP同球員人工問題、當場球迷問題、美國傳統文化問題、主客場問題、周邊商業問題

依加就係為左一時嘅西強東弱同埋你希望刺激d而無視哂上面所有問題?

你又要扮叻學人高質討論

但丁點反駁都做唔到
點搞啊,高登都未必岩你喎
唔岩試下去香討?

一時
依家係一時09
老實講如果撈埋搞第一round係睇1打20,2打19咁樣既話個實力差距仲撚大,寧願睇返東1打東8
可以計錯am同pm
近海優勢
咪00s之後
你遠古11冠係bos屈機,70s~80s亂鬥,90s公牛王朝,10s東西平均返
你nba70年得大約10年係完全西強東弱
難保你5年後10年後成個情況唔同哂架喎
撈埋再拆兩邊,好似而家咁排 1st 76ers vs 勇
打個比喻咋
同埋
唔好講埋d廢撚話啦

最重要嘅「時差問題、地理問題、BRI繼而影響埋NBA CAP同球員人工問題、當場球迷問題、美國傳統文化問題、主客場問題、周邊商業問題」

你完全避而不答
*1打16,2打15
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞