[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
咁你簽左又預佢傷點玩啊,個個位簽3個人好冇,btw 已經有個Dunn傷左唔知去邊

PG個例子係同你講新人要養要俾球權,最後天花板當然係睇球員做化

你識講熱火就啱
pg: dragic
sg/sf: jb/herro/Robinson
c: Bam

呢個配置咪合理囉,冇撞位+冇搶球權,herro/robinson都係偏射手,veteran(crowder/iggy)都係工兵型,Hawks就係要呢種
貴咪貴囉,而家冇空間咩
要贏波啊你分清楚邊個球員係莊閒未
簽係JC被爆要幾多金額之前,點知佢唔肯收順少少
JC而家咪證明左自己唔係阿牛個種max guy
新人要球權唔代表要放任,你覺得見頂係狼練咁多年腳法好好?
廢隊趁新秀約未過overprice簽老將湊仔啫,唔出咁貴揾鬼去
打波梗係要深度啦唔通潮人要牌面5隻就得咩,梗係預有人會傷病
PG唔係放養就成功,而家你塞球權俾個仲差嘅放養係咩效果,大把前車可鑑

Heat得渣直一個持球點,bam唔係戰術核心?
咁樣比人逼和
榮叔
榮叔
屌你老母我騎d 3 分真係憑實力墊底
貴就唔講 上年有crowder/DJJ可以打3/4小球,洗唔洗二千萬啊

你講既打正確籃球就係Bogdan同Gallo? 係咪唔記得左Bogdan係帝王出黎
veteran有Rondo,上邊講左heat個揀人就正確好多,你要正確籃球建議問okc要hill/horford好d
榮仔原來係想入ot刷分 學到野
PG以前玩到first option,而家你cam hunter Huerter係second/third option,防守壓力細好多啦

你唔明Heat個配置合理冇撞位係咩意思?
講緊herro robinson Bam 三個同老將dragic crowder iggy冇撞位而且功能性完全唔同
夾乜鬼harden 俾佢入多球3分先啦
唔講係因為唔貴呀on9
上年gallo準allstar點同你講個兩隻比
而bogdan就係適應唔到禾頓個隻放養先走
同鷹班raw wing比
呢兩個絕對係識打正確籃球
唔係老先識打
贏波咪刷分 輸波做戰犯
好彩有夏登carry
最後幾秒贏兩分 人地都唔犯規 但係佢衝入去俾多個回合人地
點估到fake開晒都炒
你9up有個譜 Gallo準all star,咁Collins superstar啦,二千萬都叫唔貴你有冇睇波架其實? Small ball role player stretch 4 邊個要二千萬? Jeremi Grant後生咁多,防守好咁多都係二千萬咋
講 Gallo 幾錢根本偽命題黎
Hawks 扔完20m 俾佢先啱啱 over 109m
所以?現代籃球打low-post one on one定點, Cam套技術係大學都bully唔到啦打2-3咪一樣死

現代講工具人,位置模糊,switch防守 ,邊有功能唔會重疊出現?
你係用今年既gallo去衡量定點
19 5 2 高命中唔值二千萬
上年gallo真係唔差 係值呢個價
至於jeremi grant佢一心想做大佬 唔覺佢會黎有young嘅鷹
雞塊肯俾2千萬都留唔到grant 啦講經咩人地要發展空間,你估細市場有錢就有人咩,咁牛仔唔使年年都望釣大魚啦

仲未計2020個市場咁窄唔補強下年羊咪走囉,玩無限Lego 咩

下下險簽睇下廢隊損失定點囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞