[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
而家就係唔養又唔賣,唔上唔落咁,搞搞下又冇晒潛力=trade value跌,補強係要但唔係補班要球權要出手既老將
點賣,有人接貨再講啦,唔通貼野為送走佢咩
Cam要牙啡咁練3年先有成效,而家快放咪仲蝕,仲未計你冇人用,成隊最好防守者之一

除非有人賣star,
Hunter可以話未來max人選

家陣隊波好夠持球點咪唔使補囉,但冇啊嘛
唔通羊打埋後備pg咩
冇咩問題,未睇但印象中鷹個薪資結構都叫健康

應該仲有兩年時間
兩個後備bogdan+gallo接近4000萬一年,加埋出得48分鐘,仲要搶後生球員球權,重建球隊咁玩法好難成功。

第二持球點咪補左rondo囉,Gallo要黎唔知做乜,hawks都唔缺得分同3分,係要防守cover trae
本身預計正選係羊bogi Hunter Clint JC正選
Hunter唔需要球權,點搶?

rondo 正選?你唔知佢regular 係潮都係養傷+ hea打?
鷹唔缺3分同得分?你睇下上季邊幾隊3分最屎再講啦,上季得分同堆rookies 廢到有幾唔缺?
新人賣潛力就係頭一 兩年最值錢,等你三年仲邊有人接貨,你決定左養就俾足球權,唔係簽人返黎撞位

原本
pg: trae/rondo
sg: huerter/Cam
sf: hunter
pf: Collins
C: Capela

補個Jae Crowder/Roco呢類球員+backup 內線就得
但係開個二十幾M嘅約比打後備嘅gallo係乜嘢操作
Rondo做後備你叫佢成季全勤場均頂12分鐘未必得啦
Cam乜都唔掂除左防守, 夾硬塞波俾佢俾好季前賽咁肉酸囉

你而家要平衡練人+贏波, 唔通雞塊咁又浪費MPJ咩
Huerter而家咪睇到唔係playmaker料囉
唔啱用/冇位用先賣潛力好冇, 新仔約又平用完唔啱咪由佢囉
Rondo後備,有需要既話第四節關鍵時刻先雙控。

你自己諗下Bogdan Hunter Huerter Cam要分96 min,平均每人得24分鐘,每人有幾多出手權? 當你Collins 32分鐘,咁Gallo打16分鐘??? 成二千萬一年喎

你話下年唔要Collins,唔通gallo正選咩,到時咪又係後備,二千萬一年既後備你估你衝冠球隊咩
Gallo本身係雷打regular唔廢, 唔想險簽
係傷左顯得廢
第3年得5M保障
John wall 生命籃球
咁人地5星戰隊就實唔夠波分, 點解要平均分出手權?
人工同上場時間有關更加同球員本身能力啦

Collins最後要唔要, 同換到咩返黎冇人知好冇, 點答啊大哥
有Gallo本身可以令你戰術更加靈活, 點知而家出黎效果同預期唔同
JJ
trae 36分鐘,佢咪就係頂12分鐘囉
你唔俾波新人點練 打2k咩擺係到就會識持球組織? Cam模板paul george以前都係慢慢有球權先越打越好

成班新仔仲要係lottery pick俾你講到用完就由佢真係慘,唔想養就一早trade啦,邊有得又要養又要戰績架 除非你個核心勁到lbj/doncic咁啦
有冇睇到oladipo有幾咁廢
佢講到好似玩2k咁
成隊波比晒d後生打
打足兩年個個升到90+就重建成功
Rondo全勤到再講啦打打下冇左點玩啊大哥, 仲未計佢hea打
PG有人教佢波+本身自己技術唔差先上到渣
CAM同PG第一年冇乜波到手都差幾皮啦, 你估係擺個模板就上到咩

要養唔可以要戰績, 咁Heat上年個啲新仔應該係3年 Vets黎
鵝湖孖寶
你明唔明個問題係1) expect出2x分鐘既球員要二千萬係太貴,2) 新人要上場時間同球權先會成長

咁個GM唔洗plan既? 唔知最後要唔要Collins就二千萬簽住Gallo先啦,咁求其就死得啦
royce o’neale勁能到
十幾分倒晒
鵝次次臨尾都柒
1)先唔講兩千萬打廿分鐘係唔係太貴
上面都講左幾次gallo上年係打得好
二千萬簽黎頂撞牆collins又得一齊打小球又得
到底係有幾求其?

2)你講個種比時間球權d新人隨便發揮
就係kings而家咁既柒款
無d識打正確籃球既人係場上面帶住班新仔
只會幫佢地逆成長變晒成隊筆掃
估唔到有人吹奏放養式教波
見到狼傾就知最濕鳩係依啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞