[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
鷹係簽得鳩
但係佢哋都係試下陣啫
簽完返嚟唔啱用咪trade走
鷹有咁多asset
狂輸雀
未撚驚過
Melo
無人讚我唔30+ 14+15, 0to
3波 30 6 8
你d例子全部都爭冠隊
咁緊係簽d功能型工兵返黎
鷹而家重建期 簽工兵返黎把撚咩
簽d打得又教得既vet返黎又比你嫌廢嫌貴

唔養就帶價好trade 邊撚到有價?
成隊波都未成型趕住trade做乜?
黃峰個陣慘到要狂出martin兩兄弟
差個horford 好似係
有冇計換到返黎
唔係馬後炮,我從來唔睇好Hawks呢兩個簽約,係唔知點解好多人好興奮咁

Trae young呢type球員就好心抄下 curry harden個模式,Capela good trade好fit,冇Klay都有Cam向3d發展,Huerter Hunter已經有三分能力,淨低咪要補Ariza/Tucker 呢種3d wing,west/Livingston呢種老將就得
得分 Kd勁d

登就可以做埋組織
肯送pick咪得
無個體系 你簽晒成隊勇返黎都係抽波架啦
先未講第一個核都未成大器 第二第三核直程未有
咁快簽工兵返黎陪班新仔打閪波同狼有咩分別?
所有確立左核心既球隊都係咁,點會仲簽得分手 有錢就簽工兵架啦
唔覺 季後賽KD>Harden
確立左核心後係培養佢
唔係簽堆無腦工兵放養佢
同埋鷹而家幾多核
25歲樓下全核?
Trae已經係核心,你點都要佢圍住打架啦,佢個體系咪要參考nash/harden囉,要3分同防守cover佢弱點,Gallo Bogdan防守就。。。

狼咪正正就係冇工兵,簽malik Beasley rubio同culver Russell Edwards瘋狂撞位,同Hawks一樣咁搞笑
羊嘅身材+厚度唔係哈登水準點抄
Curry有體系幫手+green幫手控場+指揮防守, 先發揮到最大效果鷹冇Klay個種超穩定3分同佢個人能力都算 ,你搵邊個黎代替Green,令佢轉到型
而家咪成隊傷到冇穩定得分手囉
教練玩到盤屎咁, 你估LP係Mark Jaskson料咩
無記錯佢3年黎成績 61-120
CAM點會3D發展, 3D發展就好似巫咁一開始練以色列仔咁啦
你搵樣講得準少少好冇
點解要補堆10萬級老人院, 到時漲價又玩大約?
簽工兵養仔應該全世界得你同禾頓會咁諗
唔好再拉雷勇落水 完全兩回事黎
咪就係要俾球權培養佢,你叫Bogdan培養佢地啊? 不如叫carter叔叔好過啦,你話培養都起碼搵個防守專家教下team defense,搵Gallo真係搞笑咩,防守隨時仲差過Trae
比球權佢任打叫放養 分清楚未
想問下有咩分別? 明唔明點解要trade走ellis? 因為已經確立左curry係核心,你而家咪正正係已經有curry klay既情況下再簽ellis,跟住話要多個得分手培養curry
Bogi好撚差?有 差得過上年仲留低個堆, 仲講咩Ariza/ ROCO都退化啦搞笑咩
你覺得得防守問題?咁擺鐵桶陣得啦
狼自己揀天賦優先冇問題, 係堆人要成長到頂級要波係手,
culver不嬲當3D狗咁用都得啦,
同塊換返黎Beasley同堆野咪工兵級囉, 唔通佢地star級咩
你覺得狼個教練好正常?
gallo 咪一開始講左bench出點影響啊大哥, 今季打small ball冇睇?
羊做核心既打法應該參考IT時期既綠軍 參考MVP既打法模式仲太早 羊未夠班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞