[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
而家有curry klay真係笑撚死
仲未講體系同green
成隊得個射到logo three同3D模板既新仔就話齊核心 可以簽工兵 打少d 2k啦 養仔唔係出佢三十分鐘就會上到90+架
講ariza roco果type 3d球員啊,冇話指定邊個,你唔明中文定點

咁而家狼最缺咩啊? 咪又係防守
有先得㗎
咁同你換gary harris好冇啊邊個肯俾隻合格3D你又肯黎?
狼而家進攻好掂? 你自己睇數據啦
進攻rtg 105.4 聯盟尾3
你就真係睇多d波,諗下以前既球隊點解會成功啦,簽個bogdan就叫養? 減少新人球員上場時間/出手只會降低佢潛力同trade value
簽Bogi就係用黎同羊一齊成長, Hunter 3D有咩要特別養
Huerter本來預左要走, 係意外地留左係度
Cam本來bench都係俾幾球佢練囉, 唔通俾佢帶晒bench咩
唔通綠軍養牙啡係俾佢舞晒個bench? 先唔講cam有冇牙啡個個水準先
前面已經講左
當個場上面五條友都唔知做緊乜係到鳩打
咁叫放養
你有個正常教練 有正常戰術
有正常隊友同你run form
咁先叫培養
上年市面上識得打正確籃球既人無幾多
bogi gallo都係
而你所講既工兵多數功能單一
顧得掂自己已經好好
我覺得鷹班wing係養都廢撚事先簽煲蛋嚟即食,全部上限都唔高
Towns同Russell傷左幾耐啊
你講起狼,佢最掂果年咪就係用lavine換左jb返黎,所以你一係就養,一係就換star。咁樣用4成cap簽兩個撞位既二線球員,我睇波以黎係重建球隊就未見成功過
你自己話得防守問題wo
唔通唔係full team就唔計咩
而家又話傷影響, 咁隊隊都有傷影響架啦
如果班role player好似蜂咁擺人擺得掂都唔會咁差啦
咁樣用4成cap簽兩個撞位既二線得分型球員,我睇波以黎係重建球隊就未見成功過,你有冇見過先?
即食就梗, cam難養起碼4年先有效果出黎
本身揀到okoro就perfect, Cam可以打包走都得
賭錢唔係一定羸, 你抄人地數啤牌都未必成功啦
箭咪嘗試copy人定地small ball, 結果有幾隊玩得掂?
唔通勇一開波未見過玩small ball成功, 就唔應該咁玩咩
又黎一齊成長 搵friend兄弟籃球咩,我都話你叫carter幫你練好過啦

Celtics同brown撞位既係smart,而smart正正就係我講既工兵防守型球員,而且brown第二年已經打30min
如果唔係Hayward 斷腳brown點會有得打30min啊
咁係既,建隊策略冇絕對,個個gm/教練都唔同睇法,我就buy核心加role player,極唔想撞位,你地唔同意見好正常。
咁到底阻住咩人成長啊? 答到未?
要VC練乜野, 羊要咩swingman技術, 不如搵Josh smith好冇?

Cam有冇啡個種穩定得2分能力?
佢又raw又傷點打30分鐘, 而家仲要迫佢上正選
你唔睇下brown頭幾年成長曲線係點
Hunter咪鷹嘅防守工兵囉, 想點
未有結果前有得揀梗係最好, 後生又有一定能力
同你賭堆老人院做乜, 你俾堆平庸阿叔又打得咁差羊唔開心實走
你話俾堆OK後生綠葉打得差仲有得講

家陣你估有水晶球咩, 有就一早炒撚左LP啦
一開頭已經講左搶cam hunter huerter時間,你又睇唔到?

講左好多次以前勇/上年heat個配置合理,你地又睇唔到
Huerter本身要走, 答左N次啦大哥
CAM要練技巧本身唔應該正選, 唔係練3D, 第一年冇人用清合同先俾佢上
Hunter 打3號點影響, 本身都係3D咁練

洋基咪答左你heat個種進攻係點, 你又唔答
講左hawks最好抄harden時期火箭/以前太陽果套(Trae打法可以參考nash)
2k上腦
邊個球星會想去一線鷹
火箭哈登時期同太陽Nash時期打法兩樣野黎喎師傅
聽講主場班fans成日支持對家
火箭system,但Trae個人可以參考nash打法,始終佢單打能力冇harden咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞