[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
Lloyd Pierce: "The summary of the game is we didn't make shots."
乜撚野教練賽後評語黎
但願Oladipo唔好學Noel咁
波波流
NBA League Pass有半價
幾時走
嘔奶依家表現無邊飯特別穩定
爭冠嘅唔會要佢
其實佢係咪想要長約咋
睇唔透點解唔要火箭嗰offer
溜馬就純粹佢唔鐘意先唔續
As the month concludes, the Suns won 12 games in February.

The Suns won a combined 10 games in the February’s of 2016, 2017, 2018, 2019 and 2020.

16, 18, 19呢三年既二月都係一個月贏得一場
大腸今年特別多威水紀錄
鬥廢呢家野我地好撚勁
好行唔送
Nate Mcmillan都係普通料
講真管理層責任都好大,點會簽gallo, bogdannovic, Rondo同班young core爭波打,呢幾個防守又唔係好,明明補個backup內線就得
collins就見頂 簽gallo for前鋒即戰
班wing未有起息 bogdan作為第二持球好好用
再玩潛力trae young完約就走
其實係唔好彩,簽完班波就開始係咁傷
季前感覺好多人爭住入鷹咁款 個陣其實係幾好j
2,3號位huerter reddish hunter bogdan每人分得廿幾分鐘,仲未計hill snell,咁樣壓制班後生球員成長係咩玩法,huerter reddish就係應該培養做第二持球點而唔係玩即食

如果你話要玩即食呢一 兩年衝戰績,倒不如打包reddish hunter collins換個all star
得720p搵鬼睇
pick咁多側翼本來就唔會全部養啦
起碼有兩件係trade asset黎
唔係話要衝戰績
而係用積極補強比young睇到誠意
點壓縮法
Huerter咪養左2年囉,但永遠只係得少數時間有展視到playmaking能力,視野真係麻麻,係帝王咁樣俾Bogi 走唔換佢返去

其他老將不嬲第3梯隊,點知其他人唔係傷就係傷梗係要用啦

Cam係其他人健康個陣有時間俾佢係bench練控球囉,不過咁raw,之後傷左Hunter /Bogi先迫住推佢上3號,但都有幾球俾佢練啦

仲未計LP件垃圾rotation 差到,根本搞唔掂班球員
應該 呢隊波都唔會吸引到咁上下實力嘅人嚟打
而家嘅實力唔會,但RFA任何offer都會match
點補個內線就得?
冇第2持球點咪而家咁夾你主將cold就輸
防守差?論身型/經驗實好過本身班人

Gallo 上季係雷regular 打得唔差,今年傷腳又影響drive in同防守 ,打bench係佢實力黎講本身好夠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞