[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
唔係啊

你d傻閪湖狗朋友講到一定要改咁
宜家講緊入 playoff 係廿隊
唔係頭10
真心你覺得OKC 鵝 Kings 熊呢啲對16-17嘅熱火同塞或者15-17嘅溜馬
真係有優勢?

對西岸
Knicks 6-7
Bulls 8-9
蜂 6-8

對東岸
牛 7-6
鵝7-6
熊 7-5
Kings 7-10

最 top 係西岸勁
但講真係爭 playoff 嘅邊緣球隊
咪又係一兩場勝差嘅差距
我講我既感受俾你衝出話我講到一定要改咁屌你老母係咪青山走犯

至於你上面果堆問題,我答左你,呢d野唔係我地諗既問題 屌你痴線唔食藥會連自己老母個閪都屌爛埋架
this
其實係
近幾年所謂嘅西強東弱,只係講緊頂級爭冠隊西隊多d勁d
本身下半區個d差唔多

反而係00s個陣就西岸下半區都有機會打得贏東岸上半區
個陣就真係差距大啦

但你真係唔知2030個陣會唔會完全掉轉,變到東岸極端地強勢咁
其實改制都扭轉唔到根本問題
改完制一樣會有西強東弱/西弱東強
決賽兩隊西岸/兩隊東岸睇唔到有咩意思

係啊係啊,叫d老細諗就叫答左

高質會員高質討論喎
kings原來咁撚垃圾
依家好明顯勇強他弱
點搞
所以湧士咪斷淫K隻腳 讓半臂囉柒頭
球員球隊老闆搞N樣野去博一兩個唔知幾多%機會會有好睇左既series
天才先諗到
唔是勇區 打飛機入返去 thx
岩呀
仲要球員人工會少左,老細賺少左錢

叫d老細諗喎
笑人死咩高質會員
啲老細會自己諗

不如nba加到100隊啦
點做我就唔諗啦
管下你d湖狗啦屌

自己發哂爛詐,又冇理據反駁,一句老細自己諗就算

原來呢d就係高質討論?
有冇得香港加隊nba,咁我直情可以入場睇?

有冇老細諗?
同埋可以肯定既係 1-16 2-15
一定悶撚到抽筋
仲減少左爆冷機會
到時銀仔個樣仲好睇
by某位呢度會員
「東西岸問題唔會解決到
除非全部人唔要錢
講 tv revenue 好多時啲人忽略咗
人地份約唔係只睇 competitiveness
而係 price in 咗 stable TV time slot
佢幫你簽5年 tv 約
電視台即係未來5年唔洗煩節目

點解 MLB TV contract 值錢
就係一年162場
幾乎晚晚有3個鐘唔洗煩
低收極
佢地要比較嘅係我唔播波播其他節目個收視」

人地呢d咪高質討論囉,湖狗
係都奶支啦,大市場啵

打g league 都唔得啦
咁就有機會

但身體質素唔夠,捱唔捱到30場就難講
唔係講笑,我見到佢個comment 真係諗起港足成日鳩叫執柒左港超,砌隊波踢支超班撚樣

有咩案例證明唔work/ 賽制文化之類唔同全部唔理,自己覺得係咁就咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞