[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
唔介意俾人pick包尾
係大家pick嘅態度喎
知唔知俾火箭屠嗰兩年除咗登仲有波叔拉DPOY出嚟打靶
唔知邊個啱爵士呢
燈鳩我露寶?
爵士俾人睇低好慘。

其實今年爵士係有機會,難得剋星火箭冇咗Harden,只要攞到西一加上有運,當佢playoff第一圈順利晉級,第二圈對經驗較淺的太陽,第三圈對殘陣湖人或快艇,總決有主場之利,話唔定拎埋冠軍。

其實首先鎖定左係咪第一先講

今季根本係鬥少人病/傷
如果kd打都仲可以有得打下
呢家實唔夠打奶共占個隊打

波叔呢啲偽君子
5th pick? Who?
兩個鐘都冇人應你...
Lowry 被trade去 西波龍,換咗個5th pick (好似係)

雷用呢個pick 攞咗adams
Adams是12 pick
同Giannis同一年
大家都知道食蕉勢力有幾龐大
咁係我記錯, 雷當年pick左咩返黎
Adams(2013)+McGary(2014)
後者自己吸毒收皮
個幾年箭雷邊有5th pick
你講個幾隊唯一係龍11年有5th pick揀左V唔識串

Harden was traded to the Houston Rockets on October 27, 2012, along with Daequan Cook, Cole Aldrich and Lazar Hayward, in exchange for Kevin Martin, Jeremy Lamb, two first round picks (which became Steven Adams in 2013 and Mitch McGary in 2014), and a second round pick (which became Álex Abrines in 2013).
爵士對網隊 0:4都似
榮登毒輪住拉告啤出嚟女女女
榮一個撚晒雀5個都仲得
格食格,Harden同Irving應該會將Gobear狗咁撚。
咁唯有寄望東岸第二隊出線,公馬、數字人同熱火勉強有力同網一戰嘅。
熱火?
爵屎入到總決先諗對手啦

又唔係強勢到17勇咁
登當年想跟兩個大佬輕鬆揾食咋
係trade左先發奮擔大旗
就算唔搬LA兩隊出嚟 爵都未必贏到塊
條友不嬲hea底 單拖先逼住出力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞