[縮頭湖龜#136572我係人民幣詹姆斯,你死左去幫高比執骨?]2020-21 NBA 常規賽討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 16 Dislike
條友死撐25斷腳狗就知有病
開吓先河有咩問題
依家情況好似考試合格個班學生冇大學讀
反而有班唔合格嘅入到大學
然後就因為佢住大西北太遠,唔應該讀hku
溝唔溝埋宜家都係東岸同西岸各自10隊入到 playoff
其實想串咩 equality
你完全錯哂比喻

本身你playoff又係一個好龐大嘅商業收人來源黎,唔止賣飛,一大堆周邊產業係度

你全部塞係bubble打,已經冇左9成飛錢啦
撚有咁多人去到?

同埋屈係bubble,咁我咁辛苦打返黎嘅主場優勢有咩用?
是 唔明
都重未計啲大帝係bubble會詐型
再講,你就係為左所謂依加嘅西強東弱而要放棄:
1. 文化傳統
2. 商業
3. 主客場優勢
4. 當地球迷

等等...
改制還改制
關 equality咩事
跟勝率而家都係東西岸各10隊,邊隊係合格但入唔到大學?
今年仲要改善埋操死正選既問題
The Knicks are 1 of 7 teams to have only 2 (or less) starters playing 30+ mpg
Randle is 3rd in the league in minutes and Barrett is 40th. Every other Knick is playing under 30 mpg. Thibs has shown a willingness to adapt to current standards (as he has in many coaching areas throughout his long career) and give his players a much lighter work load
如果今年又係bubble 打
應該都冇觀眾可以入場
NBA試吓mix 埋東西岸
反而可以當gimmick 吸引收視
今年還今年

之完左武肺,要解決物理上東西岸地理問題就一定係玩bubble / 中立場架啦

你都仲未搞到點樣解釋主客場個優勢嘅問題
點樣解決本身周邊收人問題

唔撚係一件「當gimmick 吸引收視」就解決到

你本身東西岸有時差
吸你老母咩吸
人地當美國香港咁大啫
你唔好咁激動先
傾吓可行性啫
唔試過又咁快得出結論咩
呢樣野傾過好多次啦

根本傾到爛

你本身威威咁彈句「equality」出黎
就係試都廢9時
一試銀仔一定俾球會同贊助屌
我係贊成溝埋做瀨尿牛丸,至於咩咩地理或者其他問題唔係我地諗架啦 我哋諗到就自己整到個聯盟出黎啦

始終而家明顯係東西岸戰力失衡,試問上到總決賽,除咗籃網full team,邊隊真係可以同西岸打到55波 可觀性都低晒

又睇埋收視率,可以用全美直播為標準,頭幾位除籃網外全部都係西岸

上面有人講聯盟頭20大,可以再睇深d,頭10大有7隊都係西岸

如果撈埋絕對可以增加可觀性同競爭力,唔駛成日睇東岸班垃圾鬥tank,西岸往往排到12-13都仲出晒奶力
你唔好撚柒啦屌你老母
佢點會跌到第4
你知唔知唔係淨係計收視架?

你咁樣郁法,你知唔知其實會影響埋個cap架??

講你地就易
都係果句,難唔難run唔係我地諗,係d老細同股東諗
作為觀眾,係聚焦喺好唔好睇,如果撈埋,相信第一round d收視率都暴增
準備做我雷名宿
依加咪現實同你講做唔到囉

先唔講係咪一定會暴增
再講「暴增」完又點?

填到playoff BRI條數咩?
根本就填唔撚到

咁d球員同老細邊撚度會肯

成個細路咁係度lur,我唔理,我想要,你諗掂佢?

你少少功課都唔做,咁撚樣叫高質啊?
2021啦,死撚返高登未?

真係好撚痴線盆生意好似你咁出去睇多d呢個世界讀多d書增值下自己,無謂匿埋喺老母個閪度戇鳩鳩咁做一世鍵盤戰士以為好撚醒目仔咁撚樣啦
有屁你就放啦傻鳩

理性同你講點解行唔到你就話唔關你事要人地諗

講埋哂d廢話講唔過就係度發難詐啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞