『歸家post』BNO 5+1 VISA 及 LOTR 申請資訊 (4)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
人在祖國了
佢都唔係問申請ni

佢係問,用visitor身份入境後,可唔可以喺英國當地申請bno visa
咩ni呀
我淨係想知有冇人之前用visitor入境
係英國境內申請bno visa only
請問係因為疫情先係咁樣border control,定係一直以嚟都係咁?
sor
痴左
其實英國和澳洲傾緊UK-Australia free movement

姐係話2021年下半年到, 英國同澳洲 就會同 澳洲新西蘭 一樣, 兩邊國民可以自由流動讀書工作移居

姐係BNO 變BC, 一個英國國籍 等於順手攞埋 澳洲國籍﹑新西國籍
唔係好想澳洲d 蝗去英國
隔離緊?
我只係知 支那武漢肺炎 suspend 祖國既visitor 入境& new working holiday application
佢地都未入到澳洲藉

你有無睇YouTube 班死支那人讀十年college 或野雞大學 都入唔到澳洲藉

因為澳洲嚴撚到仆街對啲垃圾小粉紅
想問有犯罪紀錄要點填
想申請5+1
係真就好 因為我記得澳洲人口有成20% asian
thx 我睇個個懷疑應該計哂越南其他個d
呢度巴絲啲答案仲準確過要比錢用Home Office 電話同線上查詢,勸大家申請咗就唔洗曬錢問。
期待嚟緊喺英國做嘢,可以融入英國人果種鐘意鳩up、不知所謂同零責任感嘅工作態度
請問你係幾時以visitor身份入境?
香港咪又係差唔多
[Only for someone who has just arrived in the UK]

Is anyone interested in giffgaff (O2) mobile network and its £5 friendship bonus? If you are, please leave your e-mail address (I would like to screen and select the reliable one, rather than first come first server basis) for my contact.

O2 mobile network coverage:
https://www.o2.co.uk/coveragechecker

唔鍾意就留港消費,投訴多多
係咪都係仲等緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞