『歸家post』BNO 5+1 VISA 及 LOTR 申請資訊 (4)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
重番地獄鬼國

除非死老豆老母或有大生意要番去傾啫
想問下TB Certificate 是否要在Visa申請時一同遞交?
(因為UK 講左有效期得半年...如果要同時遞交 未即係冇左用App申請 出發時間不限 ???

總之checklist上高嘅所有doc要係開始申請之前已經要齊
又好似申請緊?click "Submit ” 前要25日內upload 哂所有documents ,包括TB test cert??
你SUBMIT之前要UPLOAD TB CERT, 否則有機會彈回頭
係咪25日就唔清楚, 最好就有CERT先 開始APPLY->比錢->SUBMIT
人地祖國係講緊英國
點解你自己對號左另一個呢?
兩個都係BNO?
錢已俾
去book tb test 先
我話我”聽個Fd講”。。。
。。
佢响北歐祖國返黎香港果次。。。
要驗四次添。。。
腥港政苦呢邊已經要佢驗3次。。。驗到懷疑人生,暗地裡覺得自己好dirty.....
喔。。唔係同我講
只有牆內人唔知自己係地獄鬼國

https://evchk.wikia.org/zh/wiki/%E4%B8%AD%E5%9C%8B
想問下
apply in UK
佢會唔會比埋no number我
👎🏿走啦 五毛
NI WEB申請去VAC搞先有埋比你
咁如果app係點?
自己申請慢慢等 / 唔申請

唔申請好似難搵工d?
如果申請,bno究竟駛唔駛interview
[戇鳩警報器: 黃世澤 | martin oei | 交加街38號 ] 警世 黃世澤係令大家用唔到BNO移民既始作俑者
https://lih.kg/2423877
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞