STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 5

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
第十五章

觀察、等待。Ahsoka不再恐懼。
﹒ ﹒ ﹒
Kaeden曾經聽過,人類為咗上位咩都做得出。呢啲場面親身都見過唔少。佢知道兩公婆都可以嗌到大打出手,佢見過一齊玩嘅小朋友周身傷痕。有一次,有個大佬試過落格,扣起班細嘅份糧。佢唔風光得幾耐。個次係Vartan一野啪斷佢手指,但係Kaeden仲記得同Miara戰戰兢兢嘅日子,每日都希望唔好惹事上身。

被人掟入監倉之後,感覺好似已經過咗大半日。僅有嘅窗口外面仲未天光,令佢明白實際上無可能耐過四個鐘,但係都足以令佢重複又重複諗返起自己聽過嘅每一個恐怖故事,每一秒都愈見瘋狂。無謂再忍住眼淚,佢知道,最終,帝國會逐步逐步睇穿佢。
真係好撚樣衰
早兩日好似見到
其實張相都有d日子,係幾似既
又幾似
基本上Prequels句句都係
剛剛入左新果隻Qui gon
好想拆出黎玩
我都入左
實物比官圖靚
係,好想拎出黎同Obi wan一齊打Darth Maul
入左black series Ep2 Anakin、Ep7 stormtrooper
而家入埋Qui gon⋯⋯
開始想繼續買
幕間:師徒

戰場中間並唔係理想深思嘅地方。Anakin Skywalker係一位絕地嘅精英,呢樣野對佢黎講連挑戰都算唔上。自從佢再唔係Obi-wan嘅學徒之後,佢享受自已話事嘅生活。當然佢都仲要遵守絕地守則同議會指令,要佢去邊就去邊。最少,佢係一位將軍,而且有隊複製人比佢指揮。

Anakin真係一個好師父,盡曬力保護Ahsoka
(雖然係"do as I say, not as I do")
之前訂Sideshow個隻 Obiwan到咗,勁正
想訂埋Boba Fett
Hello there

Im in
我真唔信jar jar blinks唔係plagius
padme咁撚醒竟然信呢個白痴,咁多人唔揀揀佢
可能冇睇prequel
take a seat, young Parker

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞