STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 5

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
自從睇完wandavision 之後學識咗唔好ff 太多
但係你預咗肯定點都會幫ep9執下屎
咁當然
都係笑完就算
呢套大路啲,又拍多次帶子雄狼(x5)我已經好收貨
無希望就無失望
the clondalorian
我覺得唔可以咁比較
mcu始終係以電影為主導 唔太可能喺劇集擺啲太爆嘅嘢 要顧及埋其他觀眾
但sw唔同
宜家劇集係反客為主
cw s7 mandalorian s1 2嘅成功係可以俾到dave更大嘅空間去發揮
sw其實都係電影為主,係柒咗先有劇集救返起
This is the rey
純粹係我自己要調整心態唔好有期望
咁到時真係有驚喜會開心好多
想睇Palpatine儲齊6粒石啪走D偽Skywalker

然後Skywalker assemble 打柒佢
Shmi: I am all the Skywalker

What if... (star wars version)

Unlimited power
某程度上呢五個clone都係mando黎
串錯咗 “Hierarchy"

⋯⋯
個角色吸引嘅咩性別同性取向根本唔重要
下下都要咁拎出黎政治正確真係好嘔心
米奇老母閪真係痴撚柒線
Alien lives matter囉
第廿二章

好彩,成身盔甲嘅人睇落無意思想動武,應該只係想傾下偈。槍仍然傍住Ahsoka,有需要嘅佢都可以即刻還拖。無論佢地射得幾神速都好,Ahsoka會比佢哋更快更準。絕地訓練唔係白做。與此同時,佢知道除非自衛,無必要同人硬碰。黑日派嚟嘅特工係嚟搵Ashla,咁Ashla足以應付。

「黑日竟然會搵上門,咁錯蕩呀,」Ahsoka開口。佢鬆一鬆膊頭,但仍然保持警覺。佢觀察住特工著嘅盔甲,如果要郁手,起碼都知要打咩弱點。佢可以聞到一場腥風血雨嚟緊。
我地睇嘅係The Mandalorian唔係曼德拉

睇嚟Gina 都好難返嚟拍
本身唔根除左膠都好難返到黎
之前james gunn炒咗都返到黎
但而家佢玩到咁大應該難啦
雖然張圖係ps,gina 咁post姐係bob都攬佢唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞