STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 5

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
突然好掛住起角
clone wars時期佢應該係細路女喎
咁Agent may咁多年來個樣又真係冇咩點變過嘅
#FireKathleenKennedy
見到hera repalce 大隻妹
啲人話this is better

還我大隻妹
見到YouTube 全部留言都係

"Don't try to ruin my life with lies, when your life can be ruined with the truth."Gina Carano

#FireKathleenKennedy
#還我大隻妹
好想知如果大陸班fans支持大隻妹,迪迪尼會唔會跪
m記就話姐
大陸無咩sw fans
影響力有限
第十二章

Ahsoka跨越船塢後牆,然後再將兜帽拉返低遮一遮塊面。Selda畀咗件新嘅斗篷佢。新斗篷啱身好多,而且深色過之前嗰件,更加方便佢係夜晚活動。佢哋一行四人:Miara、Neera同埋隔離組嘅Rodian男仔,叫Kolvin。當然Ahsoka係隊長發施號令。Miara要將最後嘅組件完成,先會過電;Neera係危急之下都可以好快咁反應,所以就揀埋佢;而Kolvin入隊就因為佢爬得非常之靈活。每個人都著住同款斗篷,只要安靜啲就可以容易咁避開人睇到佢哋。

呢部份船塢已經比帝國征用咗黎放佢哋啲步兵機。帝國黎到嗰時,佢哋係第一批卸落黎嘅物資。Vartan都用咗幾日先知佢哋係咩型號同埋放係邊。有呢啲資料,Ahsoka都容易啲去計劃佢哋第一次嘅反擊。

佢哋潛伏係牆邊嘅陰影靜候,等白兵巡邏完之後就行動。船塢只有幾隊白兵,而佢哋正正就係忽視軍營後面呢幅高牆。因為佢哋唔覺得有人會由呢面攻擊。

「一啲危機意識都無,」早時Vartan聽到Ahsoka話畀佢知呢個弱點時咁講。然後,佢哋拆咗打穀機入面個排斥器用黎幫Miara同Neera爬上去。

Miara小心翼翼咁移動佢個袋。一黎唔想整造到啲咩聲,二黎都唔想唔小心啟動咗啲炸彈。呢個動作要求極高專注,雖然Miara有時好粗心大意,不過佢嘅耐性可以克服呢個挑戰。

[註5] Clone Wars S2E17 “Bounty Hunters”
[註6] Clone Wars S5E02 “A War on Two Fronts” (Onderon arc, S5E02-S5E05)
柒撚曚曚咁買咗兩本dark disciple
Bo Katan隻hottoy
啲頭髮想點
反而我接受到喎
望落去好似男人咗少少
Clone wars 係Mando嘅28年前,我當Fennic喺Mando係45歲(溫明娜今年57歲),佢clone wars (19BBY) 都有17歲, 唔算太細路女, 同Ahsoka一樣大
個腦諗起佢

goolge完好似唔係咁似

#RebelsRemembered
今日大結局三年啦,Ezra去咗邊
詳情請收睇劇集Ahsoka

又話Wandavision 會有大驚喜,比美Luke Skywalker 登場?

我挑
笑而不語
其實佢真係冇講過Luke skywalker
係比啲網媒扭曲咗佢嗰句嘅意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞