STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 5

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
除左Endor D 啤啤熊之外
RotJ其實都好好睇

Jedi Master Luke,可以同佢老豆講i have finished what you started, Jedi Knight

Vader 戴住面具都睇得出情緒

Palpatine 好L勁既廢老

Leia、Han 角色調換
I love you, i know

Tatooine 土皇帝、Boba柒住死(未死)
40年後有得睇後續又係好正

I love Star Wars
其實細個覺得啤啤熊個message好正
啤啤熊咁廢都有作用但係大個睇好鬧劇feel
細個覺得D啤啤好恐怖
僅次Han變碳

第十九章

六弟都理解點解地區首長會失敗。由其係對手係一名絕地學徒,如果人人都可以輕易解決絕地嘅話,都唔需要判官嘅存在。雖然佢份報告好清楚咁列出指揮官嘅疏忽同相應處分建議,不過佢都只係公事公辦。佢唔得閒記埋啲咩私人恩怨。

佢一啲都唔欣賞新嚟嘅走狗 — Jenneth Pilar。
Reboot完轉過頭比你喺影視台劇透
睇錯rebels sequel
我覺得好難講,迪迪皮自己個面就有鋪reboot癮
marvel個面買咗返黎,或者收返返黎個堆本身就reboot有個feel有多重宇宙,就可以reboot

DC個面本身就reboot開佢出多幾個cut都唔影響

所以好難估,最好唔好又多重宇宙
啤啤好賣得商品架
ewok應該係我正傳最唔鍾意嘅位
who knows 起碼已經有worlds between worlds
仲追擊緊

我嘗試做和事佬啦不如
大家都係星戰迷,唔好內訌
一齊屌Rian Johnson屎眼咪好囉
如果係一般平民會舒服好多
或者係一班wookie
尤其係睇完mando拍到ATST咁勁
如果係班ewok應該可以單挑Vader
Ewok: it over Vader, we have the wood stick
傻閪傻到連個post都無埋
你唔講我都唔知你仲咁得閒
你真心當佢係星戰迷咩 下下搬ST出黎比較
條友近排喺dc記先比人笑完又

如果RJ咁搶口屌番你轉頭 你會唔會同佢飲和頭酒
最省鏡係條友 即係呀啜地 做錯嗰刻到依家都覺得自己無問題
你老襯RJ起碼都知自己拍柒左套戲 甘願比人屌
總結 見一次笑一次 佢block我無用其實
事關我指住佢黎笑就係人都睇到

貼番啲星戰野先
唔想好似啜地咁廢up
當我冇講過

Wa diu...個Vader
生曬粒粒
反而個droid幾過癮
對眼同條眉

做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞