STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 5

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
係咩

完全冇驚喜呢下唔得喎
佢哋今次啲宣傳做錯晒
吹大左又集集都俾人放晒啲料出嚟
一啲驚喜都冇
唔似得mando保密做得咁好
想睇ahsoka 帶住chopper 不過跟親ahsoka 啲droid都無好結果
原本想等Disney+ 出先重溫Mando
而家炒鳩左大隻妹都係睇開心版算
隻老鼠又真係幾垃圾
又奶共又放手比kk搞

不過最近外國班人每次出親po都洗版屌呢樣嘢
唔知撥下火隻老鼠會唔會跪
同Thrawn 喺Unknown Regions chill 緊
希望見到Ezra 同 Chiss Ascendancy 合作,個人唔希望佢地將Thrawn變做典型嘅villain,跟翻佢小說嘅設定會好好多
9成唔會
日日都幫手屌埋一份
Rebels呢家人都算係sw入面最happy ending一家
welcome to the rebellion
算啦
一陣又引戰
你知實有人覺得marvel>>>>>sw
差唔多一開ig見到mando相關或者official就會加把嘴
我見啲人主要戰線喺YouTube
不過佢哋會del comment 同dislike
照留
當年snyder cut都係由 # 開始
而家抄kk都可以係咁
差唔多一開ig見到mando相關或者official就會加把嘴
我見啲人主要戰線喺YouTube
不過佢哋會del comment 同dislike
照留
當年snyder cut都係由 # 開始

而家kk都可以係咁
第十三章

隱形係天荒夜譚。佢哋只有拼命咁跑。多謝宵禁令,條街鬼影都無隻。警報響起嗰時,距離行政大樓嘅路程得返一半。睇黎白兵都用咗一段時間,先發現啲步兵機爛咗。到目前為止,都算係好消息。對Ahsoka黎講,任何可以拖延時間嘅都係好消息。

奔跑嘅時候,Ahsoka提醒自己要放低心中嘅憤怒。憤怒唔會幫到佢面對即將嘅衝突。同時,佢唔可以再係咁諗Kaeden而家安唔安全,同過往一年嘅失敗。要集中係自己擅長嘅事:速度、應變、紀律。呢三樣野會幫到佢應付今次呢個難關。

距離行政大樓仲有一條街,突如其來嘅爆炸令到佢哋卻步。Ahsoka好驚訝咁望住Miara。佢估唔到呢個細路女可以整到啲咁勁嘅炸彈。

「一定唔係我整嗰啲黎嫁。佢哋肯定自己搵到其他代替品…又或者…」

佢企咗係度,唔想再講其他野。

Ahsoka個故好好睇,譯得好好,加油樓主
唔係我譯㗎
你同安德魯巴講啦
sorry柒咗
仲有雪花巴
辛苦晒
其實幾好玩
大家多啲討論就係最好嘅回報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞