STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 5

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
雖然我唔知佢哋內幕
但佢係搞都應該搞鳩kk先啦
佢打大佬好難攬佢
寧願佢要多啲時間都好過cyberpunk咁
預撚左
第廿三章

Miara小心翼翼將電流加載至超過裝置嘅極限。正常情況下,絕少會咁樣處理炸彈,由其是今次行動要有咁低調得咁低調。炸爛曬啲山頭對佢哋嚟講一啲好處都無,而且仲會引人去搵出爆炸聲嘅源頭。Miara保持鎮定,穩定雙手繼續整炸彈。相反,佢隔離嘅Kolvin就好心急。

「你可唔可以坐定定呀?」Kolvin揗嚟揗去,搞到已經好緊張嘅Miara更加心煩。
咁快就廿幾章
好掛住黑武士 依家都38-39歲了
嚟緊obi 就可以再見到佢
期待

Disney+上咗2D clone wars
呢套先係classsic
香港有未
話今年會出應該就快
果時以為ep9 有份做英靈
我想cosplay Jabba

Its over sexy, I have the highground
Try me

This is the Rey

I can bring balance to the force

Ewok is not annoying finally

ITS A TRAAAAAAAAAPPPPPPP
做咩係咁貼女
Raymus
作者:Gary Whitta
時間點:https://www.youtube.com/watch?v=bnN-k2Beo4E

「究竟佢地比咗啲咩我地?」
Raymus Antilles隊長 [註1] 望住Leia Organa公主轉身,拎住張佢啱啱比佢嘅記憶卡。呢張野用盡咗整個反抗軍係Scarif嘅力量。無論係軌道上,定係地面上嘅部隊都傾盡全力由帝國最嚴密嘅資料庫到偷出黎。搏盡無悔、盡地一鋪嘅精神成就咗反抗軍對抗帝國軍嘅歷史之中最大型嘅戰役——損失最慘重,亦最接近勝利嘅一場。呢張卡同佢入面嘅資料,一定要安全送抵盟軍嘅手,由最精英嘅特工將資料解密。呢個重任就落係公主身上。

[註2] 詳情請睇Rogue One。
最後嗰張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞