[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
臨出AirPods 3先出AirPods Pro廣告?
https://youtu.be/BaLHthRsqQk
話俾果迷知airpods pro先係好野,airpods 3未有住
即係話AirPods 3勁極都仲係差過Pro(呢個好正常)
同埋Pro 2有排都未出
ap3垃圾嚟,識用一定用app,期待app2
官方換電要幾錢到?
想問有冇巴打有用另一部device 主要做hotspot
諗緊用電話好定wifi 強好
WI-FI強好似無乜人用咁
WIFI 強好D,電又襟D
不過5G WIFI強幾貴
咁又唔洗5G
有時做野喺啲位度收得差
我又on99 dual sim 用同一個台,兩張一齊收唔到
所以想求其買張sim 上到網正常速度share 到就算
見到Nokia 8000 4g 都係800 同啲強差唔多價
不過電量係咪真係強襟啲
由頭fing到尾
app 個nc 仲係咁r 我想轉ap3 算
唔ie 仲cmftb

r: rubbish, 即係廢
ie: in ear, 即係入耳
cmftb: comfortable, 即係舒服
睇到好撚辛苦
我以為乜撚野app
打多幾隻字都唔肯
又嚟
咖哩味好過蝗屎味
[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday
https://lih.kg/swmPDfX
#328 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

不過都笑左好耐 大家都係時候放過佢
我想問app 有冇app 去控制佢個降噪?
我幫對app 買咗app,但app store 啲職員都唔答我
想等AirPods Pro 2
依家都唔知等唔等好
有幾十個App 上左Cloud

如果想Del 要Download 落黎再Del 咁反智?
佢冇入到掠衫嗰度
係咪暗示就黎出更勁嘅appp 去解決現時唔夠勁既降噪

出埋咖哩色仲正
咁貴都冇USB頭
成日都想知點樣拍 好撚正
保養期內咁壞法壞咗兩次

明顯設計有問題
條友太串
要定時BinC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞