[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
第一日用,一d地方一時有5G一時無,用電只係用多少少,pro max 都夠一日用
用緊咩台?
Official silicone case 好撚長
隻apple watch 跌咗比人執咗,喺find my 度搵到位置,報警有無用?
2021年啦,班狗唔會理你架
戴喺手跌?
cmhk
對佢升職冇幫助嘅嘢又點會同你做
以家csl 係咪冇得試
之前cmhk 攞過張諗住用完先csl 點知連個網都冇埋
袋咗喺袋度,應該拎銀包時跌咗
換電啦
冇玩 Field Test 一排, 原來而家個 menu 靚咗好多
Dashboard剷咗既野加唔返上去

你睇下搵唔搵到邊度睇食緊幾CA
邊度剷到嘢?
Dashboard下面嗰啲野向左掃
係喎, 真係唔知有得 delete
CA 我都搵唔到
我睇外國 forum 話 delete 晒所有嘢, 之後拉下 refresh 就會出返出嚟
iOS 14 FieldTest UI其實改得幾好,將你最常睇放落Dashboard,唔洗左㩒右㩒(依家暫時唔得)

最多數都係睇行緊咩頻、Cell ID同埋rsrp-0
加返CA落去就完美

你搵到條友, 再係佢背脊貼八個字
報狗即拉
我由6.1/12轉6.1/12pro
官方膠套得唔得

知唔知支那就係最鐘意乜柒都縮寫
唔想變到佢地咁就咪咁懶,打多兩隻字唔嘥得你好多時間
我12 pro+12 mini
不過部mini除咗喺屋企做鬧鐘+ipod之外
好似冇咩用途
12 pro max 噚日買返部二手 8 plus返嚟
256gb 又算新淨 $2380 好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞