[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
所有野都叫 app
咩癮都冇晒
GM都未出,冇記錯好似係出左GM後兩星期
宜家邊個擋廣告電話app好用
其實最想要個aw解鎖功能
呢張圖唔係炒狗就係改圖 either way 都係仆街
仲要用第二部電話影芒再貼上嚟都冇人屌?

個阿叔恥力咁勁屌極唔鬆化咪一齊block 9狗由佢單機
Xs
點解貼reward cash page呢件事好似係唔知邊到見過咁
啲乞兒偷圖扮有錢
有冇source? 俾埋睇下件阿叔幾時潛水
有邊個唔係
主力機廢事玩pb
XS啦,個moon同個cam都勁d
前排炒iphone tg group見過類似圖
乞兒仔偷人圖
Xr 唔係已經勁過x??唔熟,最後用apple 係6s plus ,翻新機諗緊亞馬遜買
你問緊XR/XS定X
Amazon 係有配件嘅二手 但有啲仲平過本地Carousell

頭先你問Xs vs XR
X vs XR 我可能都揀X, Xr 衹係贏Soc A12 vs A11
Xr定xs 勁,睇左台灣少女話x12nm, xr就7nm同埋佢講xs果d
亞馬遜直情係部機到手開得,翻新曬
如果你要成日3D gaming 可能Xr 好啲
一黎SoC 更好
二黎散熱更好
三黎低resolution LCD 芒相比X 個高resolution OLED 芒打機個GPU 負荷冇咁重

你要睇tech specs google 就有
唔駛睇啲照稿讀嘅youtuber
至於性能支那socpk.com 有chart 俾你參考
多數聽歌,睇片,睇新聞,上網,game好少打
除咗SoC, Xr battery life 好啲,有dual sim
https://www.apple.com/hk/iphone/compare/?device1=iphoneX&device2=iphoneXR

其他就X 更好, 始終Xr 係相對budget phone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞