[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
果時話11重會比連燈仔笑肌肉萎縮
熄左WIFI用4G再搵又出現返
我部12係白畫面見到有光點
iphone點左cut右cut
WhatsApp錄音幾時可以解決
323出下GEN
無線叉電次次去到80%就停 要過好耐先識升 好似停左無叉咁 (之前用線無問題 有開optimism battery)
攞命 想換返6.1 Pro
熄咗 optimise charging 再試
今晚無beta
工作需要想出ipad air, 但323有發佈會話有新ipad pro
正常黎講ipad air會唔會減價?過往係咪如果有price change早一星期買都會退番差價?
感激萬分
唔會
Thanks
冇主機level嘅game的話
舊嗰部又用多幾年
理論上係舊pro停賣 淨低貨尾/街鋪減價

air不變
S21同iPhone比邊個cut得勁啲
S21 Ultra 3200 x 1440 pixels, 516 PPI
S21+ 2400 x 1080 pixels, 393 PPI
S21 2400 x 1080 pixels, 424 PPI

iPhone 12 pro max 2778 x 1284 pixels, 458 PPI
iPhone 12 (pro) 2532 x 1170 pixels, 457 PPI
iPhone 12 mini 2340 x 1080 pixels, 477 PPI

s21細機ppi cut得咁勁,iPhone keep返差唔多ppi
你重新定義左cut右cut?
愈來愈頂唔順戴口罩 faceid 個問題,我又無 apple watch
諗緊好唔好搵返部二手有 touchid 嘅機做副機
iphone 可唔可以用到 web whatsapp?想用到主機 number 個 whatsapp
二手有touchid又用得過既應該都要兩千銀?
咁不如買apple watch se,呀唔係係AWS
都係二千幾又多樣野玩
S21仲要cut到用膠背
Samsung不嬲玩膠s5個柒到爆嘅膠背其實手感係好好

不過依家部部凸鏡頭被迫戴套,裸機都係靚仔重要啲
其實s21個膠背算係做得ok
但心理上始終覺得旗艦用膠好low grade

突鏡呢個trend幾時先會完
aws
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞