[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
最想知airpods 3設計係咪真係跟返非入耳+短牙刷柄
我等緊佢出
買俾老母用
屎味咖喱同咖喱味屎,不用分那麼細
13出返黃色
係咪apm as 先?去apm 唔買apm 咁踩場難怪啲職員唔幫
聽日12PM去Apm買12pm同apm

d簡稱睇到我load左陣
apm好好用
apm啲男精靈又正
等到第3季太過份
上次apm個女精同我講佢老公買咗airpods max
有冇計將apple pay octopus 由一個apple id 轉去另一個?
冇可能
ap pro 始終冇ap 個種佩戴嘅舒適度,ap係戴住全日都冇問題,ap pro始終有舊膠入左耳,耐少少會有輕微壓力同耳道會㾗,仲有唔知關唔關支棍仔事,講電話pro係爭d

我ap->ap2->ap pro 都用過

ap3 都會買,始終講電話對我好重要,屋企/公司係完全唔需要開ANC
我都希望消息係假
講起又講
我舊機有兩張八達通
新機入apple id 淨係搵得返一張
舊機兩張都 delete 咗?
唔記得有冇del 過......
頭先google 見佢demo icloud 有成6張我啲按金

https://www.esquirehk.com/gear/how-to-transfer-octopus-to-new-iphone
Beta 4
18E5178a
更新緊但點解次次都係se 更新先,11pm第二日先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞