[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
而家仲加價
12加價??
係咪講緊12 pro 咋
12 pro加價都唔掂啦 aos落單都一星期內咋嘛
仲有開機閃蘋果單野都未fix
有冇人個airpods會亂咁switch device?我本身喺macbook聽緊歌,一着iphone個mon就自動同我switch過去重要停撚咗首歌,搞到次次都要手動轉返去macbook
睇review 好似有人fixed,但都有人未fix到
有冇apple watch se錶帶推介?
竟然留係background咁耐
有冇人睇YouTube 個Ui勁卡?
我係部iphone淨係着咗個mon乜都冇撳都同我轉過去喎,噉都正常
咩叫「卡」?
Try using the manual selection from settings cellular cellular plan network selection

3G still not viable on 3HK though
近呢幾次更新開始咁,未至於窒到跳格
個精粹係最中間特寫主角產品
冇一間copycat 砌deck 時抄到呢個神粹
亂中有序 佢哋copy到個亂字
上左beta 2 更新唔到app可以點做
畫虎不成
佢地衹係發現新大陸覺得可以將bullet point 形式轉做grid

俾多幾年時間佢地請返啲正常智力嘅BBA graduate 或者下次啲deck 就會抄得好啲
iPhone 上咗iOS 14.5 beta?
現貨啦
the problem is that i don’t hv such option when i started to use my iphone 12, i remember there is option to use 3G only when i was using iphone 11

btw, don’t x me using cmhk, will change carrier soon

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞