[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
觀塘apm買apm(airpods max)
12pm去apm ap gb整12pm同app,順手買多個app同apm
打到好辛苦

借問聲家母想係Ipad pro到播網頁上嘅片(E.G. 小X影音),但係Ipad播唔到Flash,想問係有冇方法可以係Ipad到播到嘅?
見到有個叫puffin web browser嘅APP for Ipad係有冇用嘅?
買apm,成間apm商場買起
人哋成百萬redapm濕濕碎啦
我為咗襯埋我啲銀白色iPhone/watch/iPad而買咗銀色AirPods max
但其實大耳牛買深色會好啲
我都藍12+銀airpods max 藍色感覺冇銀色咁靚
不過有買apple care+ 驚閪咩
我以前買Apple嘢會咩色都買
唔知幾時開始變咗淨係買白色
我去Apple Store試AirPods max嘅時候都諗咗好耐黑定白
最後為咗襯哂一套就買銀

如果我用黑/藍iPhone我應該會買黑AirPods max
明明12mini都唔平
所以連登仔咪個個se2
我信mini用家真係唔會因為「平」而買mini
分分鐘mini出pro版賣$8000都會照買
最緊要Airpods/pro 冇多色啊嘛不過有嘅話應該想像到藍綠紅呢啲色會好膠
銀色鋁合金真係冇得頂
識兩個人由12pro轉12mini
flash收咗皮喇喎
到時又會話重/個觸控走火
應該話係電腦可以播到嗰啲XX影音,但係Ipad就唔得
,有冇辦法係喺Ipad都播到嘅呢?
應該係得puffin用到
如果新iPad Pro 用OLED 就正啦
話說我用12p駁ap聽apm
iPad幾時出到4:3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞