[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
iOS升級 隔左4代先升 係咪唔升好過升
用啲有得wifi過片嘅app過住先?
咩機? 咩 iOS?
iphone x, ios14.4, pc itunes win 10
剛剛發現駁iphone去電腦時見到個internal storage得返2g, 唔知乜事
iPhone 有冇試過熄機再開?
iPhone 入面睇有幾多 GB free?
有, 但冇用
我部機係64gb, 仲有32gb free
你自己覺得部機係咪真係仲有 32GB free 咁多? 即係冇乜裝 apps, 又冇乜相同片? 如果係, 可能你部機有 bad sectors
係, 不嬲keep住呢個用量左右, 乜咁大鑊有bad sector

巴打講得冇錯,之後我再試download幾個大app睇下真係prompt我冇位,但明明仲有好多,估唔到會係咁

anyway唔該晒巴打解答
睇新聞 連登 ig密唔密先 長時間睇應該大半日就要叉
當你出門口100%
返工-食飯-收工碌下ig連登 加埋做嘢wts
收工返到屋企就剩30-40左右(大概)
點解要用原神嚟試
咁多位巴打們,我想問下點解影完相張成品同我影果陣唔同者係影完睇返果陣佢會閃一下好似幫你編輯左咁,啲畫質好似差左咁,明明hdr 場景偵測都冇開
因為原神好似成10gb咁大佢想試吓係咪真係死rom
Deep Fusion?
係,純粹貪佢大,唔係裝黎玩
iPad Pro 4, iPad mini 6, iPad 9
係真唔係呀
https://www.youtube.com/watch?v=WVTwaCq62eo
Ipad mini 應該冇
入門Ipad 邊會更新咁快
[member]部XR 不定時就會無哂網絡, 電話打唔通, 網又上唔到, 如果即刻reboot就無事,
ios 12.4
有無方法可以搞搞佢/member]
update會up埋modem firmware
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞