[月經] iOS集中討論區 (171) Steve Jobs' 66th Birthday

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
係提醒你要換新機
想問下邊度買app 最平 跌左ap2 case
但買過個case 要649 好似好唔底
app梗係app store買啦

屌你老母又喺度自創啲簡稱,你跛架打多幾個字都懶
唉 ... 睇見佢呢啲真係好撚燥
佢呢啲喺某種意義上同殘體有異曲同工
咁都燥你都兩件傻閪應該成撚日都好唔得閒
屌你老母上堂留心d聽miss阿sir講書啦
講野講到1999
AirPods Pro縮到變app真係聞所未聞
我想知邊位教畜教可以乜鳩都可以縮寫
唔係你講都唔知佢講緊airpod pro. app明明第二個意思 俾佢咁樣搞法搞到人地仲亂
你呢D傻閪又屈鳩人學生哥 真係典型網上廢老
依度係多「廢老」㗎喇,你又入嚟問

唔係學生哥咪小學雞囉,又自創簡寫又錯字
j ed
原來係乞丐,TU差到連6舊都冇

有冇人一次過申請左好多信用卡收到環聯信話信貸好差
https://lih.kg/gCDQhS
想問 14.5 beta 3 你哋用落有冇咩大問題,粒電核唔核
一般
12 pro
好過定差過 beta 2
我覺得差過
同樣嘅usage(搭車聽歌上連登
Beta3扣多beta 2 5-7%
嘩認真 我入黎問 寫個簡稱 又唔係串柒柒
條友一黎就屌老母 又話人跛 係咪咁都唔撚屌得佢轉頭?
都痴撚線
你呢D傻閪仲好笑 講緊A就去講B
我係因為申請信用卡 但完全冇借過銀行錢
但我已經諗到你覺得自己好撚叻叻起到人底再POST出黎個傻閪樣
咁你申請到信用卡未者,TU升返未者?
正常人一次過申請二三十張卡原因係咩你問你自己啦

拿我教埋你,正常簽下VS, Red一個月都唔只回$600RC
唔洗上黎乞,重要俾人屌
縮到變第二個字真心on9
唔知 依家唔洗再申請所以冇去申請
你邊句見到我要$600 RC?
你件傻閪教我玩RC?
嘩大戶喎,10幾萬RC但6舊都要乞?
笑到我
唉....幾多位數都唔識睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞