[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
我想問綿羊自爆 咩意思

果陣有人話 [admin] 電話 [admin] 就可以del post,跟住綿羊就照打左個電話出黎,巴打們就跟電話起左fb出黎,點知綿羊一路都係狙擊手/思古井操控住

個fb係思古井本人?

唔係 係佢post人電話再令人俾人起底

咁唔代表係思古井做架

利申:我都係推理下 本人唔支持佢

個ac果刻係思古井同狙擊手共同擁有,即係是但一個做
我想問綿羊自爆 咩意思

果陣有人話 [admin] 電話 [admin] 就可以del post,跟住綿羊就照打左個電話出黎,巴打們就跟電話起左fb出黎,點知綿羊一路都係狙擊手/思古井操控住

個fb係思古井本人?

雖然好馬後炮,但係根本狙擊手見到佢咁爆電話出黎應該要坦白啦 依家仲想隱形唔關自己事咁 大家唔好忘記,綿羊係思古井後來借架炸,咁即係一開頭撚大家果個係果位狙擊手黎 隨時唔止綿羊,果陣 教會人 都係狙擊手扮黎屈 教會人

巴打好有心整合
我已經越黎越唔信上網所有野

耳聽三分假 眼見未為真

何況上網就咁聽人片面之詞

炒車事少

比呢d人利用害到d無辜既人就真係on9

當初信左佢 又起人底又貼街招幾熱血

好喇宜家網上就真相大白

但人地現實生活,聲譽都受損左

又有冇人幫手做番同樣既野幫人澄清番

同人講番聲對唔住

個個搞到人一身蟻 拍下羅友就走左去

Btw相由心生原來係堅既
梁烈唯平時都幾信任你,估唔到你竟企係連登果邊cap圖send俾連登,出賣梁烈唯!

巴打 梁烈銘呀
梁烈唯
我想問綿羊自爆 咩意思

個fb係思古井本人?

咁唔代表係思古井做架

利申:我都係推理下 本人唔支持佢

上面咪講咗有狙擊手認咗借個爆電話個嗰ac俾佢囉
罰你重睇
我想問綿羊自爆 咩意思

個fb係思古井本人?

雖然好馬後炮,但係根本狙擊手見到佢咁爆電話出黎應該要坦白啦 依家仲想隱形唔關自己事咁 大家唔好忘記,綿羊係思古井後來借架炸,咁即係一開頭撚大家果個係果位狙擊手黎 隨時唔止綿羊,果陣 教會人 都係狙擊手扮黎屈 教會人

巴打好有心整合

我其實一知半解,最清楚件事嘅係果陣有私下搵過井仔,又棄暗投明嘅巴打們,但係如果我冇理解錯就係咁
我唔係想轉移視線 井仔係好撚仆街,但係知道狙擊手扮 教會嘅人 上黎講野,其實狙擊手都好撚狗喎

專欄作家整合

睇完起晒雞皮 點解連登仔咁蠢俾佢撚到

專欄作家整合

我都好嬲 拎住十字刀同繩索把玩果個唔止井仔,仲有隱形狙擊手喎
希望我冇理解錯啦,有就講定聲sorry先

專欄作家整合

我都好嬲 拎住十字刀同繩索把玩果個唔止井仔,仲有隱形狙擊手喎

可能佢本人嘅嗜好嚟嘅呢

專欄作家整合

其實篇文話思古井決定離開教會係報警之後
乜唔係報警前就走咗啦咩
[img]https://holland.pk/ub9e12ah
專欄作家整合

可能佢本人嘅嗜好嚟嘅呢

井仔同狙擊手扮人地走上黎派膠,引大家哄動真係好唔要得 我果陣都有被人煽動去推post
推撚到佢身敗名裂
呢個post嘅noise嘅細
證明思古井真係好識煽動人群
思古井深潛。。。
思古井深潛。。。

連登仔深潛。。。。
唔可以放過呢條友
條友去左邊 又話有問題可以搵佢
人呢?
仲有蟲蟲報國都潛咗水
有冇人去whatsapp搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞