[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
訓前一推
今期密碼

12116001allplusone

睇唔明,啱啱先考完DSE,有無HINTS

收到!行動一切順利

蔣囝係咪你幫條撚樣搵媒體架?

不如你將個整合包SEND返比媒體,還返葉小姐一個公道丫

思古井係上面條片都講過,如果有講大話仲歡迎人地告返佢架,事主都同意架!

無問題

真係肯既加返唔少分

蔣囝你比心機,好快可以重新做人!!

收到!行動一切順利

蔣囝係咪你幫條撚樣搵媒體架?

不如你將個整合包SEND返比媒體,還返葉小姐一個公道丫

思古井係上面條片都講過,如果有講大話仲歡迎人地告返佢架,事主都同意架!

無問題

真係肯既加返唔少分

蔣囝你比心機,好快可以重新做人!!

不過條路仲好長!!!

http://www.hkpeanut.com/archives/30455

屌佢老母 花生台仲繼續吹奏思古井梁烈銘
呢個19網台好心執柒左佢啦屌佢老母

咁人地叫花生台,鬼知你地咁多,人地點講佢點聽,同連登一樣者,
到佢再吹奏多啲,洗返佢板,到時就到佢地炒車了!!
http://www.hkpeanut.com/archives/30455

咁人地叫花生台,鬼知你地咁多,人地點講佢點聽,同連登一樣者,

啲濕9網台冇人宣傳,有鬼人聽咩。

啲濕9網台冇人宣傳,有鬼人聽咩。

個垃圾網台幾時執左佢
push
Poly secret真係好狗
死都唔出葉小姐平反文
Poly secret真係好狗
死都唔出葉小姐平反文

叫左你地有心就去佢地啲post洗板俾壓力個19admin
屌你老味咁撚多殘體
屌你老味咁撚多殘體

太多野屌屌唔晒
仲有冇料爆
夜晚急尿點算
夜晚急尿點算

提埋古仔起身屙夜尿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞