[時序整合]思古井(梁烈銘)屈人、食女、呃錢整合

1001 回覆
427 Like 5 Dislike
垃圾梁烈銘
有傳大神就係綿羊AC擁有者 佢都幫左思狗咁多,借多個AC幫佢有咩出奇

我擁有綿羊AC我死全家

反之,你死全家

有傳大神就係綿羊AC擁有者 佢都幫左思狗咁多,借多個AC幫佢有咩出奇

我擁有綿羊AC我死全家

反之,你死全家

咩LOGIC

人地開左個盤口比你,deal or not deal 好似

炒車無人想嘅,人地城府咁深大把人比佢水晒,當日你有份爆料,咁件事係咪即係就咁萛

我擁有綿羊AC我死全家

反之,你死全家

咩LOGIC

炒車無人想嘅,人地城府咁深大把人比佢水晒,當日你有份爆料,咁件事係咪即係就咁萛

DEAL D冇可能找數既野

咁我正式向巴打表示
我真係無做依d野
可以嗎?

合理,你應該都同佢接觸過,由你去做可能會有連帶責任同報仇行動

睇下有無暗遊俠角色出現,大家配合下

我擁有綿羊AC我死全家

反之,你死全家

咩LOGIC

咁我正式向巴打表示
我真係無做依d野
可以嗎?

合理,你應該都同佢接觸過,由你去做可能會有連帶責任同報仇行動

睇下有無暗遊俠角色出現,大家配合下

自膠,我睇錯左巴打回覆

我以為巴打唔再處理思古井呢件事驚有麻煩

我擁有綿羊AC我死全家

反之,你死全家

咩LOGIC

話綿羊係分身果時雞蟲你都係到,個post係講故仔拍片果個post。

果時你都睇到大神反應唔激烈,但另一個user就好激烈,幫狙擊手ss幫到出面

話咗唔係
有冇睇post?
食屎狗poly secret 唔鋪葉希臨道歉文 還返個公道人啦屌你

之前登葉希臨啲嘢嗰個polyu secrets無咗啦,呢個新㗎,唔會登思古井事件相關內容

話咗唔係
有冇睇post?

雖然post一開頭既講法,會令狙擊手們整體誠信下降,但還左A小姐清白算係咁。

話咗唔係
有冇睇post?

雖然post一開頭既講法,會令狙擊手們整體誠信下降,但還左A小姐清白算係咁。

個狙擊手過哂界啦,縱容佢嘅話以後只會愈炒愈多車,幫人幫到捏造對家證據都夠膽死,以後點信佢地

話咗唔係
有冇睇post?

個狙擊手過哂界啦,縱容佢嘅話以後只會愈炒愈多車,幫人幫到捏造對家證據都夠膽死,以後點信佢地

唔應該話對家,係 一方 先啱
Up
依家好似公海根本唔係circulate得呢單野好勁
得連登仔知炒左車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞